Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.05.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka řídí náš vůz :-)
Dnes po ránu si Martinka pěkně přispala. To včerejší pozdní usínání se muselo někde projevit. My s Danou se probrali v děvět hodin ráno a Martinka ještě spokojeně vychrupovala. Vstal jsem a Martinka vyskočila z postele až ve čtvrt na deset. Šli jsme se pak s Marťou nasnídat a Dana mi při odchodu z ložnice povídala,"Včera Martinka snědla pěkný kousek topinky upečené na ohníčku, mohli bychom jí zkusit nějakou připravit v topinkovači. Ondra také jednu chvíli snídal pouze topinky!" Zařídil jsem se podle Daniny rady. Lehce zabarvenou topinku si Martinka sama namazala taveným sýrem a pak při sledovaní Teletubbies snědla. To jsme tedy zírali.
Divíte se, že se Martinka chce znovu dívat na Teletubbies? To my také. Jenomže je dneska nedávali, musela se spokojit se záznamem z videa. Přitom mě mírně dorazila hned na začátku. Sotva skončily titulky, hlas vypravěče se ptal,"Kampak se poděli Teletubbies?" Martinka pohotově zareagovala,"Nepoděli, zaspali!" ;-)
K babičce jsme jeli těsně před dvanáctou hodinou a cestou se zastavili v motorestu na oběd. U všech stolů bylo plno, ale i přesto jsme našli tři místečka. Martinka za celou dobu oběda stihla jít třikrát čůrat na velký záchod. Poprvé tam táhla Danu hned po příchodu, podruhé jsem s ní šel já, sotva nám přinesli druhé jídlo a potřetí Dana při našem odchodu k autu. Když jsem s ní šel já, držel jsem Martinku tak nějak špatně a povedlo se jí vodorovným čůráním zamokřit podlahu. Naštěstí těsně vedle mojí boty. Povídal jsem jí,"Martinko, podívej se, vždyť čůráš na zem!" Martinka odpověděla,"To níc tatínku, to se tává, to ukidí paní kuchaška potóm!" :o) Ptáte se, kde na to přišla? Než nám přinesli jídlo, vykládal jsem Martince,"Musíme počkat na jídlo, než ho pan kuchař, nebo paní kuchařka uvaří!" Martinka protestovala,"Nené, pak kuchaž nevaží, paní kuchaška važí pšece!" ;-)
Martinka jedla naprosto ukázkově, po polévce si dala hranolky s kečupem a dlabala až se jí dělaly boule za ouškama. Velice přitom bavila spolusedící. Dana jí totiž v jednu chvíli dala od sebe krájenou salátovou okurku. Martinka si ji pečlivě namáčela do kečupu a jedla. V jednu chvíli i vykřikla,"Tatínku, pojedem k bobroj koupit konvičku?" Víte kam pojedeme? Zítra se chystáme s Martinkou na nákup do OBI a jejich maskotem je právě bobr :-) Martinka krmí kozu pampeliškou :-)
Před odjezdem si ještě odskočila Dana a my s Martinkou pochodovali k autu. Po jeho odemčení Martinka vlezla dopředu, chytla se volantu a už křičela,"Nasedáát tatínku, jedemé!" Jakmile přišla Dana, Martinka si musela přesednout na svoji sedačku dozadu a pokračovali jsme v cestě k babičce.
Na závěr tu mám komentář k poslední fotografii. Šli jsme se s Marťou projít a cestou jsme potkali kozu. Martinka z ní byla úplně vedle a krmila ji pampeliškami :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist