Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.05.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka se schovává pod stolem :-)
Dopoledne, hned po snídani jsme s Martinkou jeli pro její vytouženou konvičku do krámu s boblem, tedy do OBI. Nejdříve jsem se však potřeboval stavit v GESu pro nějaké elektronické součástky. Zaparkovali jsme u hlavního nádraží a zbytek cesty běželi po svých. Martinka nechtěla vést za ručku, neustále jsem ji musel kontrolovat kam jde. Jakmile totiž spatří otevřené dveře autobusu či trolejbusu, okamžitě chce nastupovat. A kde bych ji pak honil? :-)
Konečně jsme zatáčeli k OBI za Martinčina hlasitého hlasového projevu,"Jůů jéé, tatíínku dívej, támhle je bobl velikéj a támhle druhej!" Po chvíli seděla na vozíčku a už jsme frčeli do krámu. Řeknu Vám, tolik lidí jsem tam ještě neviděl. Jak poznamenal jeden z prodavačů vedle nás,"To je síla, lidi si dnes vzali dovolenou a pěkně nám s tím tady hýbou!" Nejdříve jsme zamířili k řezání dřeva, potřebujeme konečně nechat nařezat lamino desky, abych se pustil do výroby přebalovací skříňky pro miminko. Bohužel měli rozbitou pilu, nechali jsme pracovníkovi pouze zakázku a zítra se máme dopoledne zastavit.
Martinka mi neustále připomínala,"Tatínku, musíme koupit konvičku, malou, jako má Lucka!" Konvičku jsme posléze našli a Martinka si ji pak spokojeně celou dobu držela. Ještě jsme zakoupili dětem takové výškově stavitelné houpací prkno a mě zaujal provazový žebřík. Doma jsem pak s dědou prokonzultoval jejich umístění na zahradě, děti se budou mít. Dvě houpačky a jeden žebřík, musí pro tři děti stačit, ne?
Zakoupením houpaček nastaly další problémy - kam je pověsit. S dědou jsme vymysleli umístění na původní bidlo vedle záhonů. Celé odpoledne jsem tak řezal železné profily a přivařoval je na trubku. Ve čtyři hodiny nebylo co řešit. Na bidle se skvěly tři houpačky a jeden provazový žebřík. I sousedka si mohla u plotu oči vykoukat. Možná se divila , že jsem se houpal i já na provazovém žebříku a Martince předváděl jak se houpá opička. V tom samém okamžiku propadla rozhoupaná Martinka z houpačky a skončila s velkým žuchancem babičce na záhonku. Nebojte se, pouze se lekla a chvíli plakala. O tom, že se jí nic nestalo, svědčí i její následující věta,"Maminko, já ci na houpačku houpat!" ;-)
Před chvílí přijela teta, strejda, Petruška a malá Danielka. To bylo radosti, děti se vrhly na houpačky a za chvíli se houpaly společně. Už tu padl i návrh, že budeme houpání provozovat veřejně za úplatu ;-)
Večer pak jsme slavili dědovy 55 narozeniny a přitom jsem griloval pro všechny steaky. Na dnešní fotografii můžete spatřit Danu sedící na židli a hlavně Martinku sledující roztopený ohníček. Také moje pracoviště v přírodě ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist