Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 03.05.2003
Martinčin věk - měsíce: 27
Rubrika: Deníček




Martinka se schovává za ostružinami :-)
Hned na úvod musím poděkovat všem našim čtenářům, za jejich hlasy v anketě Český lahváč 2003, proběhnuvší na serveru www.pooh.cz. Díky Vám se eMartinka umístila v poměrně silné konkurenci na jednom z předních míst. Je to pro mě výzvou na další zkvalitňování vzhledu i obsahu našich stránek. Ještě jednou děkuji :o)
Včera večer Martinka usnula až po půl deváté. Za prvé jsme grilovali a tak se dostala do postele se značným zpožděním a za druhé, prostě usnout nechtěla. Dana mi několikrát říkala,"Prosím tě, běž se na Martinku podívat, zdali už spí!" Já tam nakoukl a protože ve tmě není vidět zdali má už zavřená očička či nikoliv, přiblížil jsem svůj obličej k jejímu. Martinka tiše ležela a oči měla otevřené. Sotva jsem udělal toto zjištění, Martinka radostně zašeptala,"Tatínku, kukuč!" Já měl co dělat, abych nevyprskl smíchy :o) Ani to s ní nehnulo a ležela dál, dokud neusnula :-)
Dnes dopoledne se děti vůbec nedostaly ven. Včerejší grilování jsme totiž jen tak tak stihli a začalo pršet. Zataženo a déšť přetrvávalo i přes celé dopoledne. Šel jsem se bavit do garáže - natírám lazurovacím lakem dětem pískoviště. Děda jim ve středu takové pěkné dřevěné s krytem zakoupil, ale nebylo vůbec natřené. Prkna vypadají po nátěru moc hezky. Aby ne, vždyť nátěrové hmoty přišly téměř na tu samou cenu, co celé pískoviště. Během dopoledne jsem navíc stihl zajet do OBI, pro nařezané desky na přebalovací pult. Bohužel, pilu mají ještě mimo provoz, zkusí to stihnout do zítřka. Chtěl jsem Martince domů zakoupit provazový žebřík, jaký tu mají holky od včerejška, ale regál zel prázdnotou. Žebříky šly evidentně na odbyt.
O víkendu je tu u babičky pokaždé pěkný chaos. To víte, taková hromada dospělých a k tomu tři děti. Malá Danielka neustále někam leze a mezi její nejoblíbenější místa patří vylézt na gauč a strkat hlavu za záclonu. Za tuto činnost je neustále káraná,"Danielko, nelez za tu záclonu!" Dnes ukládala Dana Martinku po obědě do postele. Ještě si odskočila k oknu, aby ho pootevřela. Přitom musela zalézt za záclonu, aby se k oknu dostala. Martinka to v tu chvíli Daně pěkně vrátila za Danielku,"Maminko, nelez za záclonu!" Jak je vidět, děti drží pospolu ;-)
Odpoledne Martinka řádila s holkama, houpaly se na houpačkách, hrály se mnou a tetou Alenkou(Teta přijela odpoledne na kole z Hradce) fotbal. Odpoledne sice nepršelo, zato nechutně foukal vítr a ani jsme se příliš neohřáli. I přesto jsem po venku chodil v tričku a v kraťasech. Martinka za mnou v jednu chvíli přišla a podávala mi bundičku se slovy,"Na tatínku, sundala bundičku, už nefouká, tatínek taky nemá!" Tak to tedy ne, hned jsem jí pomohl bundu natáhnout, aby nám neprochladla :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist