Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.05.2003
Martinčin věk - měsíce: 28
Rubrika: Deníček




Martinka si hraje u babičky na písku :-)
V dopoledních hodinách došla malá Danielka až k velkému květináči se zasádrovanou umělou palmou. Babička má sádru navrch zasypanou škebličkama od moře. Danielka začala plnými hrstmi vyhrabovat lastury a ty se s rachotem rozlétavaly po zemi. Dana ji okřikla,"Daninko nech to na pokoji!" K Danielce přiběhla naše opatrovatelka Martinka a poučovala Danielku,"Daninko, nedělej tó, neházej na podlahu!" Během komunikace s Daielkou sbírala škebličky a rovnala je zpátky do květináče. Danielka si však Martinčina slova nevzala příliš k srdci, neboť se po chvíli znovu vrhla na květináč :o)
Strejda Petr vznesl před obědem všeobecný dotaz,"Pojede se mnou někdo odpoledne na Helicopter show?" Tato akce probíhala celý dnešní den Hradeckém letišti. Na strejdovu otázku nikdo neodpověděl. Ani Petruška jenž s ním jela loni. Strejda prohlásil jediné,"To je hrůza, plný dům ženských!" No jo, tak moc si přál jako druhé dítě kluka a má Danielku. Já si ale myslím, že holky jsou lepší. Na druhou stranu, vždyť ono je to úplně jedno. Hlavně když jsou děti zdravé :-)
Nevím, zdali jste si všimli, že jsem jakoby vypadl na odpoledne ze hry, neboť jsem se na výše uvedenou akci nehlásil. Už je to tak, včera jsem odešel dříve z práce, abychom mohli jet po obědě k babičce. Ještě před odchodem mě prosil ředitel a vedoucí výroby,"Prosím Tě, přijď v sobotu do práce, dodělat ten řídící systém, aby se linka mohla rozeběhnout. Máme skluz ve výrobě. Dostaneš speciální odměnu!" Co se dalo dělat, strávil jsem dnešní krásné a slunečné odpoledne v práci :-(
Sotva šla večer malá Danielka do vany, Martinka se bleskurychle svlékla a už běžela do koupelny. Teta ji strčila k Danielce. Danielka vypadala až do koupání velice unaveně a rozmrzele. Jakmile spatřila vedle sebe Martinku ve vaně, rázem ožila. Doslova si dobila baterky ;-) Teta ji právě uspává a ani jí to nezávidím ;-) Martinka zůstala ještě chvíli ve vaně a hrála si. Posléze mi podala kelímek,"Tatínku já ci polejvat!" Chvíli jsem Marťu poléval a pak jí sdělil,"Martinko, vypouštím vanu, osprchujeme se!" Marťa bafla sprchu a už ji rozmotávala. Pustil jsem jako obvykle trochu teplou a na závěr otočil páku baterie natvrdo doprava. Martinka dostala plný zásah ledovou vodou a já ji bleskově opláchl zpředu i zezadu. Martinka zapištěla, až nám zazvonilo v uších. Honem se vrhla na baterii a vypnula vodu. Tak takovéhle skotské střiky provozujeme. Vždyť já koupám Martinku odmalička v chladnější vodě. Už někdy před rokem a půl jsem psal v Deníčku - koupal jsem Martinku u babičky venku na zahradě. Přišla prababička a strčila ruku do vaničky. Zeptala se,"To je ale ledová voda, chudák Martinka, to se koupala se v takové studené vodě?" Já ji utěšil,"Martinku jsem ještě nekoupal. Teprve ji svlékám!" Po mých slovech se babička otočila a šla raději pryč. Když ono to jinak nešlo. Jakmile jsem napustil Martince teplou vodu, křičela a chtěla z vaničky vyskakovat ven ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist