Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.05.2003
Martinčin věk - měsíce: 28
Rubrika: Deníček




Martinka líže velkého nanuka :-)
Pro začátek tu mám komentář k dnešní titulní fotografii. Martinka právě líže velikého nanuka. Budeme jí muset zakoupit nějaké malé ovocné, tenhle si sice zpočátku pečlivě pokládala na talířek, ale po necelé čtvrt hodině ten nanuk vypadal značně unaveně a už vůbec se mu nechtělo držet na tyčce. Část Martince spadla na gauč u Dany a část na noviny s aktuálním televizním programem. Nanuky jsme s Martinkou zakoupili již včera, přímo ze žlutého autíčka. Honili jsme ho téměř po celé vsi a pro Martinku to byl velký zážitek.
Jak to začalo? Dana nám povídala,"Už jsem slyšela hrát autíčko, skočte spolu koupit nějaké nanuky. Můžete jít na náves, zastavuje tam!" Tak jsme s Marťou čekali. Kolem šel pán a dvě dívky. Pozdravil jsem,"Dobrý den!" a oni nás také. Loktem jsem dloubl do Martinky a naznačil jí,"Martinko, říká se Dobrý den!" Martinka se otočila na pána a už křičela,"Žíká se dobrý den!" Pán se zarazil, otočil a Martinku dle instrukcí pozdravil,"No ano, Dobrý den!" :o)
Čekali jsme a čekali. Po chvíli se zvuky autíčka přiblížily, najednou se kolem nás přeřítilo a zmizelo v dáli. Povídám Martince,"Honem, honem, zastavuje ještě nahoře, musíme běžet zkratkou!" Martinka nasadila mety a celou cestu zadýchaně vykřikovala,"Musíme doonit autíčko, koupíme nanuký!" Doběhli jsme celý udýchaní nahoru (Já běžel posledních sto metrů s Marťou za krkem) a autíčko se právě vylouplo zpoza rohu. Martinka začala radostí pištět a tancovala po cestě, až to prášilo. Pana řidiče jsme evidentně pobavili. Ptal se,"Neviděli jsme se dnes už někde?" Vysvětlil jsem mu," Před chvílí, dole u silnice!" Zakoupili jsme takovou velkou tašku plnou nanuků a Martinka ji pak celou cestu sama vláčela až domů. Tím její radost neskončila, neboť uvnitř tašky mezi nanuky ležel navíc přívěšek na klíče ve tvaru autíčka firmy rozvážející nanuky. Martinka ho zabavila se slovy,"To je moje autíčko maličký!" :o)
Dnešní dopoledne se u nás zastavila Dany kamarádka ze sousedního města, spolu s malou Luckou. Já je neviděl téměř rok a dneska vlastně také ne ;-) Zatímco loni Lucka ještě vůbec nechodila, do dneška vše dohnala. Je asi o dva měsíce mladší než Martinka. Oproti Martince se však projevuje více jako mamák. Holky si v poklidu hrály a Lucinčina maminka prohlásila na Martinčinu adresu,"Takové dítě jsem ještě neviděla, Martinka bez problémů půjčuje svoje hračky a ještě se s Luckou o všechno dělí!" :o)
Připravuji nový článek do rubriky Novinky z bříška. Pro začátek si alespoň přečtěte něco o Martičině opravdovské pracovní činnosti ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist