Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.05.2003
Martinčin věk - měsíce: 28
Rubrika: Deníček




Martinka sleduje hořící oheň :-)
Martinka se dnes po ránu poprvé v životě stala svědkem částečného zatmění slunce. Jak jste jistě postřehli, nejlepší doba na jeho pozorování nastala mezi pátou a šestou hodinou ranní. Zatímco já v klidu spal, děda probudil Danu, Martinku a Petrušku. Všichni se přesunuli na pole za vesnici. Děda měl s sebou super vybavení - velký stativ, videokameru, digifoťák a pro všechny pozorovací filtry do svářečské kukly. Martinka se na sluníčko zahleděla, prohlásila,"To suníčko vypadá jako mesíček!", otočila se a chtěla jít domů. Nakonec však vydržela a děda celé zatmění nafilmoval. Po návratu pak doma nechtěla jít už do postele. Já se probudil až o půl deváté a Martinka vyprávěla svoje zážitky,"Tatínku, já já tam videla suníčko, bylo takový vykousnutý. Suníčko okousal drak, bylo sežlaný!" To neměla ze své hlavičky, o drakovi Martince povídala včera teta :o) Východ částečně zatměného slunce :-)
V dopoledních hodinách nám děda připravil práci,"Já jedu do Makra, postavte zatím velký altán nad stolem!" Vytáhl jsem z garáže krabici se stanem a moje počínání zaujalo jak Martinku, tak malou Danielku. Martinka křičela směrem ke mě,"Co to máš tatínku, co deš dělat?" Odpověděl jsem,"Jdu stavět stan!" Martinka zavýskala a použila oblíbenou větu ze seriálu Bořek stavitel,"Jdeme tavět stan, dokážeme to udělat? Jasněé, dokážemé!" Stavěli jsme a zatímco mi Martinka pečlivě podávala jednotlivé trubky, Danielka je s velkou radostí roznášela po zahradě. Děti se tímto způsobem zabavily na pěkně dlouhou dobu ;-)
Odpoledne, ihned po vyspinkání vyběhla Martinka ven úplně nahatá. Dana ji samozřejmě řádně namazala opalovacím krémem s ochranným faktorem 26. I přesto se na Martinku sluníčko pěkně chytá. V tomhle je zcela po mě. Martinka strávila prakticky celé odpoledne cachtáním v bazénu. Sluníčko vodu pořádně prohřálo, takže jakmile Martinka vstrčila nožku do vody, ihned hlásila,"Voda páálíí, musíme ochadit!" Babička přitočila Martince do bazénu studenou vodu a až potom tam Marťa vlezla. Spolu s ní i malá Danielka. Martinčinou největší zábavou bylo běhání po bazénu a rozstřikování vody :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist