Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.06.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Martinka se již vidí u moře

Martinka leží spolu s Daninkou v mé posteli :-)
Dnes po ránu, sotva jsme s Danou vstali, se na naši postel vrhla již oblečená Martinka za vydatné podpory malé Danielky. Marťa povídala."Deme pinkat s Daninkou, tatínku!" Jak vidíte na fotografii, holky se pěkně uložily vedle sebe.
Dopoledne jsem se zhostil úlohy chůvy. Dostal jsem na starosti všechny tři děti, neboť rodičové Petrušky a Daninky odjeli někam nakupovat. Dana zůstala raději uvnitř a odpočívala (Miminko mělo divokou noc a neustále Danu budilo výrazným kopáním). Zbyl jsem pouze já a tak jsme s holkama blbli. Což o to, Petruška s Martinkou si dohromady vystačí, ale nejmenší Danielka má tendenci neustále někam lézt. Však ji Martinka neustále sledovala a komandovala,"Daninko, to nedělej, to nesmíš. Daninko, nechoď táám!" Pomalu se připravuje na vychovávání našeho miminka ;-)
Před obědem jsme samozřejmě nemohli vynechat houpání na houpačkách. Martinka se posadila do dřevěné, Danielka do plastové a Petruška se sama houpala na takovém houpacím prkně. Martinka na mě křičela,"Tatínku, houpej hodněéé!" Houpal jsem ji tedy od dorazu k dorazu. Do Danielky jsem občas strčil, jenom aby se neřeklo. Martinka ji pozorovala a povídala mi,"Tatínku, Daninka zase pinká, podívej!" Věrní čtenáři vědí o čem je řeč - Danielka mi před čtrnácti dny totálně natvrdo usnula na houpačce. Dnes však ne, to se Martince jenom zdálo :o)
Od babičky z půdy jsem snesl vaničku pro miminko a malou dětskou autosedačku. Martinka se nemůže dočkat, až bude asistovat při koupání,"Jájá budu oplachovat miminko, oprchuju ho prchou, vytáhneme ho na osušku, já ho uču!" Naložili jsme všechny věci a cestou se ještě stavili u druhé babičky v Hradci. Daně přitom neudělala návštěva vůbec dobře. To víte, nedýchatelný a horký vzduch v paneláku a nepohodlné posezení. Však mi pak v autě povídala,"Hmm, jestli ještě příště pojedeme na návštěvu, u hradecké babičky bych se už raději nestavovala. Jedině pak až s miminkem!" ;-)
Během cesty domů autem se Martinka bavila sama se sebou, pravděpodobně se již viděla na dovolené s babičkou a dědou,"Pojedu k móži s dědou a babičkou, vemu sebou bábovičky na písek, lopatičku, belíček můj, autobusem pojedeme, néé poletíme letadlem, néé vrtulníkem poletíme!" Pusinku nezavřela. Ten vrtulník viděla chvíli předtím u hradecké babičky z okna. Jenom jsem jí vysvětloval,"Martinko, nemůžeš si s sebou vzít tolik věcí, vždyť by se ti nevešly do letadla!" Přitom jsem v duchu přemýšlel, zdali má Marťa také nárok na dvacetikilové zavazadlo. Asi ano, vždyť to musejí mít spočítané na sedadla ;-)
Po příjezdu domů si Martinka vybalila svoje plovací křidýlka a bazén. Já jí k tomu přihodil dětský kruh. Martinka chtěla okamžitě rozbalit a nafouknout bazén. Musel jsem jí vysvětlit,"Martinko, zítra se pokusím přijít dříve z práce, uděláme pod bazén rovnou plochu a pak ho napustíme!" Martinka s těmito podmínkami plně souhlasila a přikyvovala hlavičkou :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist