Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.06.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


To sem ale blázen !

Martinka se mazlíkuje s bříškem :-)
Daně se od včerejška viditelně ulevilo, hlavně v noci nekašlala (Kromě kašle nemá žádné jiné problémy, jenom je unavená). Ráno se sice necítila zcela v pořádku, ale odpoledne relativně v pohodě došla s Martinkou do školky na odpoledne předškolkových dětí.
Celou dobu strávily s dětmi na školkovém hřišti. Martinka si vyhlídla skluzavku na písek a prakticky celou dobu na ní jezdila. Když Dana spatřila Martinku lezoucí nahoru po žebříku, snažila se ji chvíli jistit, ale pak to vzdala. Martinka se má moc ráda a tak se při lezení po žebříku velice pevně drží :o)
Na společná odpoledne přestali do školky postupně docházet Martinčini vrstevníci. Myslím tím čtyři další děti ze společného vítání občánků. Martinka vydržela a tak se postupně seznamuje s jinými dětmi. Cestou ze školky chytila holky pěkná průtrž mračen. Nejdříve jenom tak poprchávalo a pak někdo nahoře pěkně zatáhl za splachovadlo. Dana sice deštník měla, ale ochránil jí tak maximálně hlavu. Martinka přiběhla celá promočená a vůbec jí to nevadilo. Přivítala mě radostným pištěním a honem jsme se běželi svléknout a osušit :o)
Vzhledem k deštivému počasí jsme strávili další chvíle společně doma. Já se pustil do opravy nově vyrobené přebalovací skříňky. Ptáte se co se s ní stalo? Já se s tím dříve veřejně nechlubil, ale Dana uložila do šuplíků vyprané oblečení na miminko. Šuplíky se následně podivně zkroutily. Vůbec nešly pořádně zavírat. Přemýšlel jsem co s tím, neboť to vypadalo na nějaký problém s vodícími kolejnicemi. Dana mi poradila,"To je jednoduché, oddělej zadní stěnu a uvidíš!" Tak jsme spolu s Martinkou odtáhli skříňku a vytahali hřebíčky ze sololitové desky. Martinka mi je bleskurychle poroznášela po koberci a už se hnala zpět, jenom aby jí něco neuteklo. Sotva jsme se zahleděli do útrob skříňky, problém se hned ukázal. Jedno kolečko vypadávalo z kolejnice. K vyřešení jej stačilo mírně podložit a konečně se tak Dana může dostat na uložené věci.
Mezi Martinčiny nejoblíbenější průpovídky momentálně patří,"To sem ale blázen!" Například něco hledá a povídá si,"De to může bejt? Kam se to sovalo? Já to nemůžu najít, to sem ale blázen, to sem blázen!" Stačí abychom se pak začali smát a Martinka opakuje větu s ještě větší oblibou :-)
Dnes jsem vyfotografoval Martinku spolu s maminkou a hlavně miminkem v bříšku. Však se s ním Martinka mazlíkovala, hladila bříško a pusinkovala ho. Neustále nám vypráví, jak se na miminko těší a co s ním všechno bude dělat. Myslím, že naší hlavní činností bude hlídat Martinku, aby si náhodou v nestřeženém okamžiku neodnesla miminko mezi své hračky ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist