Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.06.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Copak pšiveze tatínkovi pán z Itálije ?

Martinka nabírá beton z kolečka :-)
Dopoledne jsem zavezl Danu na pravidelnou kontrolu do těhotenské poradny. Martinku pohlídala teta Jana od sousedů. Jste zvědaví, jak Dana dopadla? Na výbornou, žádný problém. Miminko roste jako z vody, vrtí se a srdeční ozvy jsou také krásně slyšet. Dana mi tuhle povídala,"No vidíš, já se s Martinkou tak nervovala a na podruhé jde všechno v pohodě!" :-)
Zatímco Dana trávila dopolední čas u gynekoložky, Martinka šla s tetou na nákup do samoobsluhy. Vybrala si, jak jinak, než jogurt Kouzelník s lentilkami pod víčkem. Teta se ani nepodívala jaký vlastně je. Na obalu je pouze napsáno banánový. U pokladny Marťa tetu vyvedla z míry svým proslovem,"Já já vyndám jetě tadyten jogurtek banánovej!" Teta se zarazila, přečetla nápis a nechápala, jak to Martinka mohla poznat. Vysvětlení je jednoduché - u nás v samoobsluze jiný než banánový nevedou ;-)
Dnešní článek píši s vypětím sil, celé odpoledne jsme s Martinkou betonovali základ ve stodole. Pouze 33 koleček ;-) Ještě že mi Marťa pomáhala alespoň házet beton dětskou lopatkou do výkopu. Martinka si myje nohy v umyvadle :-)
Po večeři jsem běžel zase honem betonovat, abych to dnes dokončil. Dana chtěla po večerníčku pustit Martince video. Ouha, video odmítlo spolupráci a ještě ke všemu se nedaří dostat ven kazetu s Vílou Amálkou. Budu ho muset rozebrat a kazetu nějak vypreparovat. Dana šla zalévat zahradu a Martinka se po chvíli objevila vedle mě,"Tatínku, budeme spolu betůnovat, jóó?" Popadla znovu lopatu a házela beton do výkopu. Pěkně se přitom zřídila. Povídal jsem jí,"Martinko, budeš se muset pořádně umýt ve vaně, aby jsi nezatvrdla!" ;-) Martinka odběhla na chodbu a já myslel, že se šla přezout a do obyváku. Chyba lávky, po chvíli se ozval křik,"Maminkó, maminkó, tatíínku. počebuju uméjt!" Zahodil jsem zednickou lžíci a honem na chodbu. K mému velkému překvapení Martinka trůnila na automatické pračce a nohy měla strčené v umyvadle. Ne že bych ji takto již několikrát nemyl, ale překvapila mě svým horolezeckým výkonem. Umyl jsem jí nožičky a následně i pokáral,"Martinko, to nesmíš lézt takhle vysoko!" Martinka mě chlácholila,"Nebóój tatínku, já nepadnu, nobóój. Já se drželá!" :o)
Martinčiny myšlenkové pochody nás občas pěkně překvapují. Jako například během dnešního koupání. Utíral jsem Martinku do osušky a povídal jí,"Víš Martinko, zítra ráno přijede za tatínkem do práce jeden pán!" Martinka se zamyslela,"Odkupak je pán? Z Ameriky?" Uvedl jsem věci na správnou míru,"Martinko, ten pán je z Itálie!" Martinka spustila,"Acháá z Itálije je, není z Ameriky. Z Ameriky je teta Matina, pán pšiletěl letadlem z Itálije, pšivezl kufr. Zejtra bude s tatínkem pracovat, nebude u nás domá. Copak pšiveze pán z Itálije tatínkovi? Pšiveze píívo!" No a mám to. Pán mi určitě nic nepřiveze, pouze spolu budeme pracovat ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist