Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.06.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Dana odjela na bowling

Martinka si hraje v kolečku :-)
Dnešní Martinčino usínání bylo poněkud neobvyklé. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá - byl jsem s ní doma sám. Dana odjela ve tři hodiny autobusem do města a večer o půl desáté jsem pro ni zajel autem. Kolegové z firmy si totiž odpoledne zahráli bowling a pak si šli sednout do sousedící restaurace. Danu také pozvali, vždyť ve firmě stále aktivně pracuje, i když doma.
Ještě před odchodem kladla Dana Martince na srdce,"Martinko, nezlob tatínka a buď tu hodná!" Sotva odešla, Martinka nasedla na odstrkovadlo a jenom tak pro sebe prohlásila,"Projedu se!" Potřeboval jsem si skočit do obyváku pro foťák, tak jsem nechal Martinku na chvíli samotnou. Jaké bylo moje zděšení při návratu. Martinka s odstrkovadlem nikde a neozývala se ani na moje zavolání! Dveře ze dvorka ven jsem samozřejmě nezamkl a tak si jistě dokážete představit, jak jsem se vylekal. Moje první představa byla, že jela k silnici rozloučit se s Danou. Vyběhl jsem jako namydlený blesk k silnici. Martinka nikde. Už jsem se chtěl ptát sousedů, když v tom se ozvalo ze dvorka,"Tatínků, kuk, de síí!" Uf, to se mi ulevilo. Ta naše potvůrka si hrála na schovávanou a na motorce zajela do stodoly. Dostala ještě pokárání,"Martinko, až na tebe příště budu volat, ozvi se mi!" ;-)
V souvislosti s Daniným odchodem jsem si vzpomněl na jednu historku z doby po dvanácté hodině. Martinka měla jít spát a už na sobě měla pyžamko. Dana si ještě odskočila na záchod. V jednu chvíli se jí zdálo, jako by zvonil telefon. Skutečně zvonil a to už se k němu v obyváku hnala Martinka. Zvedla sluchátko, chvíli poslouchala a bez ho beze slova položila zpět. Sotva zahlédla Danu, šupky dupky do postele. Telefon zazvonil znovu, Dana ho zvedla a na druhém konci se ozval udivený kolega z práce,"Kdopak to u Vás zvedá telefon? Já volám nejmíň potřetí a pokaždé to někdo zavěsí!" Dana mu pak vysvětlila, jak se věci mají :o)
Odpoledne jsme s Martinkou sestavili a rozchodili pískovou filtaci na její bazének. Voda se krásně pročistila, ale na koupání to dnes nebylo. Sluníčku se nechtělo moc vykukovat a teplota kolem 20oC také není právě vysoká :-( Přesunuli jsme se na dvorek a zatímco jsem zazdíval jedny zárubně, Martinka si vlezla do kolečka a nabírala písek přes okraj. Chvílemi na mě volala,"Tatínku, pojedem se projet? Né na kolé, v kolečku!" ;-)
Navečeřeli jsme se, vykoupali a pak povídali pohádku před spaním. Martinka chce po mě pouze jedinou Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Zná ji téměř celou nazpaměť a hlavně doplňuje ingredience dortu,"Jetě tam dali,"Myšký, šunčičku, salámek, brambůrky, masíčko, rejžičku, mrkvičku, banán, ten tam taky dali, tatínku!" Teta Jana od sousedů šla tou dobou kolem okna a celé to vyprávění vyslechla. Měla se co držet, aby nevyprskla smíchy :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist