Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.06.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Martinka se konečně odvážila do velké vody

Martinka se koupe :-)
Martinka běhala u babičky venku na zahrádce. Šel jsem se za ní po chvíli podívat a zahlédl jsem pouze Martinku zezadu mizící za keři. Křičela na celé kolo,"Stůůj, stůj, počkéj kočkó!" Zcela evidentně honila babiččinu kočku. Schválně jsem se za ní rozběhl, abych viděl zdali ji dohoní. Nedohonila, neboť kočka proběhla otevřenými vrátky na hlavní silnici. Už jsem viděl Martinku běžet za ní a tak jsem honem přidal. Martinka se však zarazila, vynadala kočce,"To se nedělá, zavírej vrátka kočkó!" a branku zavřela sama :o)
Včera navečer přijela na návštěvu teta Alenka z Hradce. Martinka mi o ní vyprávěla už během nákupu nového videa (Zvláštní článek mám rozepsaný a zveřejním ho zítra ;-) ),"Pšijede teta Alenka, já se těším, pšijede úúž?" Teta přijela a hrála si s Marťou. Teta je informovaná a ví jak na Martinku. Není divu, čte si eMartinku každý den ;-) Když si vyhráli, teta Martinku vysprchovala. Na tom by nebylo až tak nic divného, kdyby se tak nestalo ve sprchovém koutu. Doposud se u babičky nechtěla sprchovat. Jak vidno, Alenku má moc ráda :o)
Venku krásně svítilo sluníčko, tak jsem Martince dopoledne sliboval,"Až se vyspinkáš, pojedeme se vykoupat na písák!" Martinka pak Daně při obědě vysvětlovala,"Musím se vypinkat, abych mohla jet koupat sé!" To mi připomnělo Martinčiny proslovy před jídlem "Když budeš hezky hamat, dotaneš nanuka!" To byste nevěřili, jak rychle do sebe dostane celého jogurta. "Když maminka dovolí, můžeš si utrhnout jahodu!" A jde, aniž bychom něco řekli :-)
Po Martinčině odpoledním probuzení jsme naložili věci na kola a dojeli se vykoupat na písník. Dana zůstala raději doma v klidu a ve stínu. Martince vzala babička s sebou k vodě kelíček a lopatičky, proto si Marťa mohla hrát na kraji u vody. Chvíli nabírala písek do kbelíčku a pak ji babička přemlouvala,"Martinko, pojď do vodičky!" Martinka kroutila hlavičkou,"Já já neci do vodý, já si budu hrát!" Babička ji tedy chňapla a chvíli s ní máchala prádlo. Marťa křičela a očividně se jí máchání nezamlouvalo!" Tak jsme ji nechali hrát a já přišel později s geniálním nápadem. Zkusil jsem hodit Martinčinu lopatku asi metr od břehu a zavolal na Marťu,"Martinko, podívej, uplave ti lopatka!" Martinka nelenila a došla si pro ni. Následně jí ještě několikrát uplaval kruh a tak se za ním musela vydat. Jak vidíte na obrázku, Martinka šlape právě v největší hloubce kam až se odvážila. Dokonce jí i v jednom okamžiku podjela nožka a ona zahučela hlavičkou pod vodu. Samozřejmě jsem ji bleskově vytáhl a dokonce se ani nenapila. Naštěstí, takhle brala celou historku s humorem,"Hihihi, já já tam padla do vodičky tatínku!" Jak vidíte, Martinka dělá pokroky. Kdyby ji nepostihl loňské léto zápal plic, mohla si již dávno na velkou vodu zvyknout ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist