Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.06.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Už nesem malá, vždyť nosím velký kraťasy!

Martinka plave na kruhu :-)
Uplynulý víkend byl náročný především pro Danu. Pořádně se unavila, navíc ji celou noc budilo miminko kopáním a bříško tvrdnutím. Jak říkala,"Už jsem měla pocit, že budeme muset někam jet (Samozřejmě do porodnice ;-) )!" Nene, zatím se nic neděje. Porodnici máme samozřejmě vybranou, pojedeme do osvědčené, v Rychnově nad Kněžnou.
Z výše uvedeného důvodu jsem si raději naplánoval služební cestu do Humpolce na zítřejší dopoledne. Co kdyby, vždyť domů je to slušná dálka. V práci jsem již svého nadřízeného varoval o případné bleskové absenci. Smůla jenom, pokud v tu chvíli něco důležitého rozvrtám. Zatím ještě nevím, pro koho bude větší ;-)
Včera jsem nechal celý večer puštěnou fitraci v bazénu a tak se dnes Martinka mohla rochnit v teplé vodičce dosytosti. Momentálně se však venku zatahuje a meteorologové hlásí po dnech úmorného sucha přívalové deště :-( Martinka tak bude mít na chvíli po koupání. Ale abych se vrátil k Martinčinýmu koupání - momentálně nejvíce řádí na včera zakoupeném nafukovacím lehátku. Plave na něm na bříšku, nebo si na něj sedá. V prvním případě dnes dvakrát hupsla pod hladinu, hlavičkou napřed. Nic si z toho však nedělala, smála se a pokračovala v řádění. Sotva jsem se u ní objevil po příchodu z práce, už mě lákala,"Tatínku, pudeš se koupat se mnou?" Bez váhání jsem si navlékl plavky a hupsl za ní. Kupodivu nový bazén zvládá takovou hmotu bez problémů, ani kapka se nepřelila přes okraj. Jenom natáhnout se nemůžu, bazének je příliš krátký. Během chvilky se mi podařilo naučit Martinku plavat vsedě na kruhu. Tolikrát jsem ji v minulosti přemlouval a nic. Otrkala se až na své matraci :o)
Během otírání osuškou po dnešním večerním koupání mi Martinka vysvětlovala,"Víš, tatínku, písek se hamá jenom jako!" Hlavně že to ví, včera jí neteřinka Petruška nabídla kyblíček plný písku a lopatičku se slovy,"Tady máš Martinko zákusek a hezky hamej!" Nevím co ještě dodala, ale výsledkem byla Martinka chroupající zoubky písek, až z toho naskakovala husí kůže. Brrrrr! Hned jsem ji poučoval, že má jíst písek jenom jako ;-)
Pohádku před spaním jsem jí šel povědět opět já, ani Vám nemusím říkat kterou. Samozřejmě O pejskovi a kočičce. Ještě předtím mi Martinka zkoumala bradavky,"Ty máš tatínku takový velký bradavky, já mam takovýdle maličký, podívej!" Odpověděl jsem jí,"Martinko, ty jsi ještě malá!" To byste měli vidět Martinčinu reakci,"Nené, nejsem malá, sem velká pšece, už nosím velký kraťasy, nejsem malá, tatínku!" Tak to jsem si dovolil moc ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist