Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.07.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Řešíme víkendový plán B

Martinka okusuje třešničku :-)
Jak již jistě víte, dnešní pracovní den jsem strávil na cestách, hlavně u firmy Lenze v Humpolci. Naštěstí se za dobu mojí nepřítomnosti doma nic zvláštního nestalo a já tak nemusel shánět vrtulník, abych stihl porod včas ;-) Ne, ne, momentálně jediný problém tkví v nadcházejícím víkendu. Abych Vám to vysvětlil - teta od sousedů nebude doma a tak pokud nastane nějaká nepředvídatelná situace, nemáme kam dát Martinku. Do porodnice totiž nemůže. Babičky navíc sídlí příliš daleko. Bližší podrobnosti Vám sdělím ve zvláštním článku ;-)
Jinak, Martinku dnes na poště čekal balíček orazítkovaný v Ohiu. Martinka dostala k nadcházejímu svátku balíček od tety Martiny. Byla z něho úplně vedle. Uvnitř se skrývala překrásná osuška, barevné plavky, blahopřání a hlavně hodně pestrých sponek do vlásků s medvídky. Martinka hned chtěla nasadit dvě modré. Chodila s nimi celé odpoledne. Z celého dárku má náramnou radost(Díky Martino, za Martinku ;-) ). Před večerním sprchováním jsme Martinku přesvědčili, aby se plavek navlékla. Moc jí sluší, ale fotografie z koupelny se nepovedly. Bez blesku to není ono :-( Martinka si díky dárku rozšířila svoji výbavu na dovolenou. Při sprchování mi pak povídala,"Víš, já, já, já vemu sebou k móži, sejtko na rybičky, ručníček od tety Martiny, plavky, ponky do vlásků!" :o)
Na zahrádce nám zraje spousta různého ovoce a roste nějaká zelenina, není tedy divu, že Martinka chce od každého ochutnat. A copak si všechno dala? Rozhodně nepohrdla jahůdkou, třešněmi, hráškem a angreštem. Na rybíz se netváří zrovna nadšeně, spíše se šklíbí. Po svačince si navíc dala melouna. Jenom teď doufáme, že bude po tom všem klidně spinkat :o) Na úvodní fotografii Martinka právě okusuje třešničku. Používá přitom metodu jako špaček - zůstane jí v ručičce šťopka s holou peckou. Martinka pracuje se mnou :-)
Navečer se řádně zamračilo a temná obloha věštila blížící se déšt. Konečně, vždyť všechny vodní toky vysychají. Začalo pršet a my se s Martinkou přesunuli do stodoly. Potřeboval jsem tam uklidit nepořádek. Zaměstnat Martinku přitom nebyl žádný problém. Stačilo přivézt kolečko hlíny a Martinka ji pečlivě přehazovala svojí lopatou do díry vedle základu. Já si mezitím začal připravovat provizorní pracovní koutek. Sotva Martinka zahlédla zajímavější činnost, už se za mnou hnala. Jak vidíte, pomáhala mi šroubovat šroubky akuvrtačkou. Jenom jí to zvrchu příliš nešlo, ale snažila se ze všech sil ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist