Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 03.07.2007
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Dana se cítí po dnešním výletu moc unaveně

Martinka si zkouší brýle :-)
Dnes jsem se snažil přijet včas z práce, abychom mohli zajet do města, koupit Martince nové sandálky. Včera jí totiž u starých upadl řemínek při běhu v zatáčce. Dana jela samozřejmě také, ale celou výpravu těžce nesla. Není divu, když jí každou chvíli tvrdlo a tlačilo bříško. Ještě ke všemu si miminko uvnitř žije vlastním životem a co chvíli se zapře v roztodivných pozicích, když zrovna neprovádí protahovací cvičení ;-) Dana byla nakonec ráda, že jsme se vrátili domů a mohla odpočívat. V žádném případě neměla náladu na Martinčiny vztekací výlevy. Abych Vám, to vysvětlil - Martinka je v podstatě hodná, ale chce si dělat věci po svém. Zkouší prostě, co si může dovolit. Stačí abychom se zapřeli, a hned piští. My však neslevíme ;-)
Přijeli jsme do města a naše první kroky vedly na náměstí. Cestou jsme se zastavili u vietnamského obchodníka a Dana chtěla při té příležitosti Martince vybrat sluneční brýle. Brýle vybrané námi se Martince vůbec nezamlouvaly a chtěla si zkoušet pouze jiné, dle vlastního výběru. V jedněch takových ji můžete spatřit na fotce. Nic moc, viďte? Nakonec se Marťa šprajcla a nechtěla zkoušet ani jedny, pouze pokaždé nějaké popadla a chtěla s nimi běžet k autu se slovy,"Tydle berem, naložíme je do auta?" :o) Dana prohlásila,"Víš co, ať ti brýle koupí babička u moře, já se s tebou nebudu vztekat!" Je to tak , myslíme si totiž, že Martinka žádné brýle stejně nebude chtít nosit. Jediné co snese, je čepice s kšiltem.
Pokračovali jsme do obchodu a Martince nakonec zakoupili pěkné kožené sandálky. Jenomže než došlo k jejich konečnému výběru, Martinka nejméně desetkrát prohlašovala,"Dy už půdeme k autu? Kdy už pojedeme domů?" :o)
Dnes po vysprchování řešila Martinka svůj obvyklý problém. Zaklonila hlavičku a svoje zraky upřela nahoru do sprchového koutu. "Co to tam je, tatínku?", optala se již nejméně popáté. Jako obvykle jsem jí vysvětloval,"To je Martinko držák na sprchu, když se tam sprchuje tatínek, nebo maminka!" Martinka překotně spustila,"Jájá se tam taky budu prchovat, až budu trochu vyrostlá. Požídíte mi teď tatínku, malej prcháč? Já se tam budu sprchůvat(Všimli jste si? Martinka je roztomilá svojí specifickou úpravou sloves - sprchůvat, koledůvat, pracůvat, atd. ;-) ) v malým, pekně si dám sprchu do držáčku, to bude něcó!" Martinka chce totiž všechno v malém a dětském provedení. Jako minulý týden při betonování - snažila se mi uzmout zednickou lžíci. Já ji na to pověděl,"Martinko, ta lžíce je pro tebe moc veliká a mimo to ji potřebuju k práci!" Martinka se zamyslela a žadonila,"Koupíš ty mně, malou žíci takovoudle zednickou? Abych mohla taky nabírat to bláto a sypat ho do díry?" Tím blátem myslela beton ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist