Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.07.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Zítra nás čeká poslední návštěva u doktorky

Právě jsme přelezli poslední překážku :-)
Dnes píši nový článek v maličko provizorních podmínkách - odešel mi oblíbený notebook a tak musím psát na záložním. Nejdříve však bylo nutné všechno nainstalovat a nastavit. Tolik na úvod. Dana poslední dny trpí, neboť jí neustále bolestivě tvrdne bříško a pokud není tvrdé, uvnitř řádí miminko. Dnes jsem také důrazně upozornil vedoucího, že příští týden určitě nepřijdu do práce(Beru si ošetřování) a tento týden se uvidí dle vývinu situace. Tak či onak, den D se blíží ;-)
V dopoledních hodinách Dana přivezla domů novou digitální videokameru. Musím se s ní honem naučit filmovat, abych mohl zachytit naše miminko hned od prvních okamžiků na tomto světě. V každém případě se s ní dá i fotografovat, takže o nic nepřijdete ;-)
Odpoledne jsme s Martinkou chvíli tahali na půdu trámy za stodoly, ale Martinku tato činnost brzy omrzela. Žadonila,"Je to dneska na koupání, tatínku? Je to dneska na kolo? To víš že jó, je to na koló!" Hned po svačince chtěla jet, ale obloha se na nás netvářila právě přívětivě. Teplota také nic moc, nějakých 17oC :-( I přesto jsem si vzal na cestu pouze tričko a Martinka běžela za Danou,"Maminko, maminko, musíme vzít sebou pláštěnku, aby nepršeló!" Jeli jsme proti proudu, podél řeky až do sousední vsi. Řeknu Vám, pěkně krkolomná cesta. Martince se cesta líbila, ale já přelézal spolu s kolem a Martinkou spadané stromy. Místy se cesta vine vysoko nad hladinou řeky a železniční tratí. Jakmile jsem narazil na spadlý strom, Martinka mě povzbuzovala,"To níc tatínku, to je jenom trom padlej. To pšelezeme a pojedeme dál. To se stává!" Sama ovšem trůnila pěkně v sedačce. Jelikož řeka spolu s železniční tratí vede kaňonem, v jednu chvíli mizí koleje v černé díře tunelu. Martince jsem vysvětloval,"Podívej se, támhle je tunel pro mašinku!" Martinka však nechápavě kroutila hlavičkou,"Co to je tunel?" Sesedli jsme z kola a šel jsem jí tedy tunel ukázat zblízka. Opatrně pěkně podél trati a i tak u nás vlaky jezdí pouze občas. Žádný tou dobou bohužel nejel :o)
Doma pak po večeři Martinka sledovala svého oblíbeného Mapefíka z videa. Sotva však končí jeden díl, Martinka skáče po gauči a nahlas křičí,"Bude jetě jeden Mapefík, maminko? Bude jetě jedéén Mapefík!" Tak to jde stále dokola. Martinka momentálně preferuje pouze Maxipsa Fíka. Krteček se zdá již minulostí a Makovou panenku či Vílu Amálku tolik nevyžaduje. Jak říkala Dana,"Lituji toho, že jsem nezačala nahrávat Míšu Kuličku - dávají ho právě v dopoledních hodinách na ČT1!" Martinka na tento pořad velice pozitivně reaguje a se zájmem sleduje každý díl. Nic nevadí, že se jedná o černobílý seriál. I já ho měl v dětství moc rád ;-)
Zítra jedeme s Danou v dopoledních hodinách na poslední kontrolu do těhotenské poradny. Dana je moc zvědavá, zdali ji náhodou doktorka nepošle rovnou do nemocnice. V každém případě se Vám ozvu, zatím ahoj :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist