Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.07.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Dana se pomalu připravuje do porodnice

Martinka pozoruje koníčky :-)
Odpoledne Dana přemýšlela, co si s sebou má sbalit do porodnice, když už tam teoreticky bude chvíli ležet. I přesto, že by nejraději měla celý porod honem za sebou. Doufáme, že se vše stihne do soboty 19.7., to má Martinka s babičkou a dědou odjíždět na dovolenou. Chtěli bychom, aby Martinka viděla miminko ještě před svým odjezdem.
Dana mi sepisovala nákup a Martinka jí přitom asistovala. Dana se jí zeptala,"Martinko, copak by jsi chtěla koupit?" Myslela samořejmě nějaký jogurtek, či Bobík ke svačince. Martinka bez rozmýšlení vyhrkla,"Já já bysem chtěla foukátko, nový!" Nevíte co je foukátko? To je obyčejný bublifuk. Martince odpoledne došel(Přesněji řečeno, půlku lahvičky vylila na zem ;-) )a my nevíme, z čeho namíchat novou bublinkovou vodu. Zkoušel jsem bezvýsledně různé saponáty a nakonec se jako nejlepší jevila voda s tekutým mýdlem. Originál je však lepší, proto musím Martince koupit nějaký nový :o)
Abych se ještě vrátil k odpoledni - půjčil jsem si z práce Multikáru a dovezl paletu cihel. Budeme s Martinkou budovat novou stěnu, na místě zbourané staré. Už včera jsem Marťu upozorňoval,"Zítra přijedu s takovým malým náklaďákem a přivezu cihly!" Martinka hned odpovídala,"Já já mám velkej nákaďák, naložím cihlu a budu pomáhat!" Sotva se však Multikára objevila na dvorku, Martinka zalezla do kouta a s respektem vzhlížela k vozidlu. Zeptal jsem se jí,"Tak Martinko, kdopak má větší náklaďák?" Martinka jednoznačně odpověděla,"Tatínek má vetší nákaďák!" :-)
Navečer Martinka opět žadonila o výlet na kole. Jeli jsme, i když jenom na chviličku. Na fotografii stojí Martinka před ohradou s koňmi, sledovali jsme je téměř půl hodiny. Martinka od nich nemohla ani očka odtrhnout. Nejvíce ji zaujal jeden grošák,"Tatínku, japak se menuje tamhleten koníček bílej?" Pověděl jsem jí,"To je Martinko grošovaný koníček!" Martinka pokývala hlavičkou,"Ten je gošovanej, achá, ten je ale hezkej tatínku, takovýho gošovanýho si můžu pohladit, viď?" Bohužel nemohla, neboť okolo ohrady prochází dráty s vysokým napětím a koníčkové jasně vědí, proč se k nim nemají přibližovat ;-)
Po chvíli strávené na pískovišti pod hradem jsem zavelel k odjezdu. Martinka si nejdříve sedla na lavičku u pískoviště a pečlivě vyklepala písek z bot. Cestou na kole jsem ji také slyšel,"Jetě musím požádně vyklepat botýý!" Nevěnoval jsem jejím hláškám náležitou pozornost, dokud se zezadu neozvalo,"Depak mám tatínku, botu?" Otočil jsem hlavu a bota nikde! Otázal jsem se Martinky,"Kdepak máš tu botu?" Martinka ukázala směrem za nás z kopce a prohlásila s milým úsměvem na rtech,"Támhle je tatínku!" Hmm, to Martinčino támhle dělalo ve skutečnosti půl kilometru ;-)
Přečtěte si nový článek o dopolední poslední návštěvě v těhotenské poradně :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist