Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 09.07.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Je to kluk !!! Jmenuje se Vojtíšek !!!

Náš Vojtíšek - 52cm a 3,95kg !!! :o)
Před chvílí jsem se vrátil z porodnice(Ve 2000) a cítím se naprosto vyčerpaně. Není divu, takovou dobu na porodním sále a já naposledy něco málo jedl ráno v sedm hodin. Honem musím napsat článek a jít se navečeřet ;-) Martinku mezitím pohlídali naši hodní sousedi, tak jsem ji pouze osprchoval a teď snad už pomalu spinká.
Jste zvědaví, jak jsme dopadli v porodnici? Dana úplně normálně, spontánně porodila zdravého klučinu, Vojtíška. Na porodní sál jsme nastoupili v jednu hodinu a Vojtíšek se narodil přesně v 1728. Dobrý výkon, viďte, na to že Dana rodila fakticky poprvé. První porod s Martinkou se prý nepočítá, neboť nezažila žádné porodní bolesti a celé to proběhlo císařským řezem. Teď ještě nějaká data - Vojtíšek měří 52cm a váží 3,95kg. Je to pěkný kousek, viďte? Dokonce se mi ho povedlo vyfotografovat pro Vás i naší webovou kamerou. Na obrázku je právě přenesený od maminky z bříška a sestřička se ho chystá umýt. Další fotografie připravím zítra do fotoalba :o) Martince jsem také ukazoval fotky na počítači a Marťa se neustále ptala,"Copak to má Vojtíšek tady na pupíku?" Povídám jí,"To je Martinko pupeční šňůra, tou byl Vojtíšek spojený s maminkou a ona ho pomocí ní krmila. Pan doktor ji přestřihl a tenhle zbytek odpadne!" martinka pokývala hlavičkou,"Acháá, usčihnou mu šňůru, a už může Vojtíšek bežet se mnou ven!" Tak to si Martinka ještě chvíli počká :-)
Dnes už nemám síly ke psaní, proto Vám připravím velký článek dopodrobna popisující náš porod. Mějte se hezky a zůstaňte nám věrní ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist