Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.07.2003
Martinčin věk - měsíce: 29
Rubrika: Deníček


Vojtíšek konečně bumbá mlíčko :o)

Martinka fouká bublinky :-)
Tyto řádky píši těsně po obědě, zatímco Martinka vedle v ložnici v klidu pochrupuje. Dalo jí to než zabrala. Převlékla se do pyžamka, vzala si deku a povídala mi,"Tatínku ty si lehneš vedle mě, tadý, můžeš si vzít maminčinou deku!" Když je Dana doma, usíná spolu s Martinkou.
Mám tu také jednu novinku - stálí čtenáři vědí, že se Martinka již delší dobu v noci nepočůrala. Je to dáno probuzením tak o půl jedenácté a posazením na nočník. Marťa se vyčůrá a do rána vydrží. Jenomže neustále vyžadovala plínku pro jistotu. Včera ji chtěla také, ale já neustoupil. Martinka tak historicky poprvé spala bez plínky. Však jsem jí povídal,"Martinko, ty jsi už velká holka a plínky necháme pro Vojtíška!" ;-)
Když už jsme u Vojtíška - ráno jsem mluvil s Danou a povídala, že ještě hladoví. Sice se snaží z prsů tahat co se dá, ale mlíčko se ještě nezačalo tvořit. Potom není divu, že Vojtíšek křičí, vždyť má hlad. Sestřička ho včera maličko zaplácla nějakým glukózovým roztokem. Uvidíme, jakou náladu bude mít odpoledne, jedeme se na ně do porodnice s Martinkou podívat. S námi se tam mají objevit i babička s dědou. Poté pojedeme k nám domů a s dědou maličko oslavíme Vojtíškovo narození ;-)
Po ránu se nám povedlo vstát celkem časně, neboť se Martinka v sedm hodin uvelebila pod mojí peřinou. Chvíli ještě spinkala, ale před osmou mě tahala z postele. Došli jsme do krámu pro rohlíčky a chleba k večeři. Kupodivu se nás nikdo nevyptával na miminko. Pravděpodobně to již celá vesnice ví, takovéhle zprávy se šíří rychlostí blesku ;-) Ptala se jenom sousedka (Jak Martinka říká - babička od sousedů ;-) ), jak se malému daří a neopomněla podotknout,"Já věděla, že to bude kluk, ten čáp kroužil kolem vašeho domu ve středu až do šesti hodin!"
Teď jenom krátce - je právě 2220 ;-) Odpoledne jsme jeli navštívit Danu s Vojtíškem a Martince se povedlo ho probudit. Dokáže se pěkně ozvat. Mám tu i jednu potěšující zprávu - odpoledne se konečně Daně začalo tvořit mlíčko a tak si Vojtíšek příjemně naplnil bříško :o)
Na dnešní fotografii Martinka fouká bublifuk. Umí to pěkně, ale koupil jsem jí nový ráno v samoobsluze a do odpoledne část vyfoukala a zbytek vylila. Už chtěla nový. Jinak - omlouvám se za dnešní zpoždění, oslavujeme narození Vojtíška s dědou a babičkou, stěží jsem dopsal tyto řádky ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist