Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.07.2003
Martinčin věk - měsíce: 30
Rubrika: Deníček


První zprávy o Martince, přímo z Korfu

Dana si povídá s Vojtíškem :-)
Tak si to představte, včera po mém příjezdu Vojtíšek křičel, vyloženě řval na celé kolo a Dana ho nemohla utišit. V deset hodin ho přebalila a vzala vedle do ložnice na kojení. Pokud tahal mlíčko, ani nepípl, neboť měl pusinku zacpanou bradavkou. Sotva dokončil svoji pozdní večeři, začal křičet znovu. Dana z něho byla úplně hotová a povedlo se jí Vojtíška ududlat ke spánku až někdy o půl jedenácté. Vojtíšek se křikem tak unavil, že jeho další probuzení probíhalo až o půl páté. Přes den pak spinkal úplně v pohodě, žádný křik. Dana jeho spánek komentovala,"Když ho tak vidím, naskakuje mi husí kůže z pomyšlení, že zase prořve celý večer!" Tak jsem ji utěšoval,"To nic, Vojtíšek naspává po noční!" Dana konstatovala,"Jenom aby to nebylo před noční!" ;-)
Odpoledne telefonovala babička z Korfu a popisovala včerejší cestu na ostrov. Což o to, v letadle se Martince moc líbilo, ale o to hůře probíhala cesta autobusem z letiště na hotel. Martinka totiž zničeho nic poblinkala jak babičku, tak i dědu. Nebyli na takovou situaci připraveni a tudíž s sebou neměli ani pytlík. Cesta byla celkově náročná, do postele se dostali až o půl druhé ráno a vstávali v osm. Není divu, že Martinka po obědě bleskurychle usnula.
Teď tu mám takovou statistickou zajímavost. Dana si pečlivě čárkuje, kolik plínek za den Vojtíškovi vymění a sleduje jak dlouho nám vydrží jeden balík jednorázových plenek. Tady máte výsledky - jeden balík nám vydrží celých deset dní. V balení se jich nachází 84ks, což dělá cca.8 plínek denně. A to je Vojtíšek schopný pokakat čistou plínku během kojení. Přesně tu, kterou mu Dana před jídlem nasadila :o)
Zítra ve dvě hodiny odpoledne nás čeká další kontrola u paní doktorky. Uvolním se dříve z práce a pojedeme. Však mi včera Vojtíškova prababička kladla na srdce,"Radku, až budete vědět kolik malý váží a měří, zatelefonujte mi!" Babička si vždy přála mít kluka a Vojtíšek je její první. Je z něho úplně hotová a hlavně se jí líbí jeho ouška. Na videu máme natočené, jak je komentuje,"Tedy, moc hezký kluk a jaká má krásně přivinutá ouška!" Opravdu, Vojtíšek nedisponuje žádnými odchlípnutými blaťáky ;-)
Vojtíšek si dnes opět maličko odblinknul, ale to není nic proti Martince. Ta v jeho věku, i trochu později házela zahnuté turecké šavle přes okraj postýlky až na naši peřinu. Jak říkala Dana,"Vojtíšek se poblinkal směrem vzhůru a tak se mu všechno vrátilo do očiček. Měl oční důlky úplně plné.
Je 2107 a právě se mi povedlo udrncat Vojtíška ke spánku. Celou tu dobu tahal dudlík, až konečně zabral. Leží právě vedle mě v postýlce ;-)
Podívejte se na nové Martinčiny fotky ze včerejší cesty na letiště. Naleznete je ve fotoalbu, ve složce Martinčin odjezd na dovolenou :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist