Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.08.2003
Martinčin věk - měsíce: 30
Rubrika: Deníček


Vojtíšek nás pěkně pozoruje

Odpoledne trávíme venku :-)
Po ránu jsem Daně jako obvykle telefonoval. Vypravovala mi, jak v noci s Vojtíškem spala. Chcete vědět podrobnosti? Povedlo se jí to dvakrát - Dana v noci Vojtíška nakojila, sedla si na posteli a malého si položila ve svislé poloze na rameno. To aby si říhl. Jak tak seděli, najednou se Dana probrala a zjistila, že mezitím uběhlo půl hodiny. Prostě a jednoduše spala. Vojtíška přitom pevně držela v zabalovačce. Sotva se ho však pokusila položit do postýlky, začal křičet. Hezky by se mu tak spinkalo, to ano :o) Když už Dana konečně sama usnula, po chvíli se znovu probudila mírně vyděšená a hledala Vojtíška. Kampak se mohl podět? Nezapadl náhodou někam pod postel? Nené, vždyť už dávno klidně spinkal v postýlce! ;-)
Po ranním kojení se Vojtíšek většinou před šestou znovu probere. Nejdříve si povídá potichu, pak zesílí a to již pusinku nezavře. Dana mi povídala,"Tak tedy nevím, asi máme po spinkání do půl deváté. Jakmile začne Vojtíšek tahle povídat, s největší pravděpodobností probudí i Martinku!" Až Martinka přijede, uvidíme. Budou si muset na sebe s Vojtíškem pořádně zvyknout. Aby Vojtíšek po ránu znovu usnul a neprobudil se, používá Dana jednoduchou metodu - Vojtíška si položí v zabalovačce pěkně vedle sebe do velké postele. Vojtíšek znovu zabere a spinká klidně dál :-)
Těsně před koupáním zazvonil mobilní telefon a na druhém konci se ozvala babička z ostrova Korfu. Hned nám popisovala dnešní činnost. Dopoledne prý pršelo, takže se nemohli ani jít koupat. Dědovi to zas až tak nevadilo, stejně nesmí na sluníčko a hlavně do vody. Martinka je prý moc hodná, i když včera celý den kníkala. Dotala do ručky i telefon, ale moc toho Daně nepověděla. Nyní se dostávám k tomu hlavnímu, proč vlastně babička volala. Prostě a jednoduše, byla zvědavá. Ptáte se na co? Odpověď je velice jednoduchá - na novou Vojtíškovu míru a váhu. Když jí Dana pověděla kolik že váží, babička si nechala údaj zopakovat. Prostě nevěřila. Pak se zeptala,"Prosím tě, copak říkala na takový váhový přírustek doktorka?" Dana odpověděla,"Copak by mohla říkat, já to nijak neovlivním!"
Dnešní koupání připadlo na mě. Představte si, Vojtíšek za celou tu dobu ani nepípl. Nechal se svléknout, namydlit, a strčit do vaničky. Stále se na mě upřeně díval. Víte, on nás poslední dny začal moc pěkně pozorovat. Již odpoldne jsem na Vojtíška mluvil a on se mi přitom zaměřil na ústa. Jakmile se na něco soustředí, sjedou se mu očička k sobě a pořádně zašilhá. Stačí však hlavu oddálit a zase se dívá normálně.
Přečtěte si nový článek, popisující včerejší návštěvu u paní doktorky. Klikněte si ZDE ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist