Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.08.2003
Martinčin věk - měsíce: 31
Rubrika: Deníček


Zítra jedeme s Vojtíškem poprvé k babičce...

Martinka se snaží dát Vojtíškovi dudlík :o)
Tak si to představte, Vojtíšek dnes za celý den pořádně nezamhouřil očka, spal maximálně hodinu. I teď, v devět hodin večer spokojen tahá dudlík a očička mu jen jen svítí. Jak to může vydržet, takhle nespat? Já na jeho místě, bych si pěkně užíval ;-) Po čtvrté hodině ranní se probral poprvé a povídal si. Já vstával do práce o půl šesté a to jsme se na sebe i krátce podívali. Dana si ho pak položila vedle sebe na postel, nabídla mu mlíčko a pak ani neví, jak usnula. Vojtíšek zabral samozřejmě také a všichni se společně probrali až o půl deváté. Málem jsem je po deváté tahal z postele ;-) Jeli jsme totiž s Vojtíškem k paní doktorce na vážení. Jak jsme dopadli, Vám sdělím ve zvláštním článku, pravděpodobně již zítra :o)
Domů z práce se mi dnes povedlo dostat až před sedmou hodinou. To víte, čekal jsem, než Česká dráha doveze průmyslový počítač z Ostravského Autocontu až k nám. Pak už jen zbývalo vše zapojit a naprogramovat(Já Vás tou prací zase otravuji, ale fakt mám dnes dost a píši s vypětím sil ;-) ) Normálně večeříme po šesté, ale Martinka na mě chtěla mermomocí počkat. Díky tomu prošvihla Večerníček, takže se musela spokojit Krtečkem z videa. Já mezitím popadl Vojtíška a šupky dupky s ním do koupelny. Ani jsem se Dany neptal, zdali ho náhodou nechtěla koupat. To víte, potřeboval jsem se trochu odreagovat od těch počítačů a tak jsem Vojtíška koupal čtvrtý den po sobě. To se mám, heč ;-))))
Dana nevěřila svým smyslům. Zatímco jí Vojtíšek přes den neustále kníkal a vrtěl se, po celou dobu dnešního koupání ani nepípl. Líbilo se mu na bříšku, zatímco jsem napouštěl vaničku. Neprotestoval ani při mydlení a ve vodičce si to úplně užíval. Cákal jsem mu na bříšku vodičku pěkně zvysoka a Vojtíšek nasadil spokojený výraz. Po vykoupání mu stale ještě mažeme obličejíček mastičkou Bepanthen. Evidentně pomáhá na potníčky. Na zbytek tělíčka pak použijeme dětský olejíček.
Hodiny právě ukazují 2118 a Vojtíšek mě krásně pozoruje. Bez dudlíku a zcela spokojen. Martinka se vedle také vrtí. Naprosto vyčerpaná Dana odpočívá na gauči a již by chtěla jít do postele. Copak může? Před chvílí mi povídala,"Pročpak ty děti nespějí, když můžou!" ;-)
Když už jsem u té vrtící se Martinky - aby se nám v noci nepočůrávala, neboť spí bez plínky, Dana ji honí na nočník již před devátou hodinou. Podruhé ji necháváme čůrat než jdeme spát, respektive já. Jenomže včera pořádně zabrala až o půl desáté a já se ji snažil probudit na čůrání v jedenáct hodin. Ani náhodou nechtěla. Dana mi vysvětlovala,"Martinka je ještě ve stádiu hlubokého spánku, já ji proberu později, až půjdu kojit Vojtíška. To už prý vstala bez jakýchkoliv protestů.
Dana se dnes snažila zabalit nezbytné věci a zítra vyrážíme poprvé s Vojtíškem k babičce, směrem na Hradec. Bohužel tam s námi nebude teta, strejda, Petruška ani Danielka. Jak jistě víte, Petruška se nám osypala neštovicemi. Chytila je pravděpodobně od Martinky ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist