Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.08.2003
Martinčin věk - měsíce: 31
Rubrika: Deníček


Martinka má konečně drbalku...

Nakupujeme v OBI :-)
Po snídani jsem Martinku navnadil,"Martinko, pojedeme na nákup, k bobrovi?" Martinka skákala radostí na židli a křičela,"Jéjé, pojedem k boblovi, hurá na náákup, bude to tam samej bobl!" Nevíte, kde to je u bobra?. Je to v OBI, bobra mají jako maskota. Martinku jsem tam vyfotil, ale fotka je maličko rozmázlá. Nechtěl jsem totiž příliš plašit zákazníky bleskem. Není vůbec jednoduché udržet foťák v ruce, při tak dlouhé expozici ;-) Koupili jsme nějaký spojovací materiál na výrobu houpačky a na Martinku čekal největší zážitek u pokladny. Najednou na celé kolo křičela,"Jééé, támdle mají tatínku drbalkýý, jako mám u babičkýý, koupíme jednu domůůů?" Jistě jste zvědaví, cože to ta drbalka je. Babička koupila o dovolené Martince a Petrušce takovou dětskou masážní žínku s hlavičkou medvídka. Nazvali ji drbalkou. Martinka ji má moc ráda a opravdu se takovou žínkou krásně napění a umyje. Vybrala si z celé řady zvířátek opět medvídka se zelenou žínkou. Ta Vám zářila radostí! U pokladny musela drbalku položit na pás a neustále opakovala,"Tatínku, já už ci svoji drbalku!" Vysvětloval jsem jí,"Nejdříve ji musíme zaplatit!" Martinka proto chytila drbalku a podávala ji pokladní,"Paní, tady musíš udělat tudle drbalku nejdžív!" Paní se moc smála a skutečně sejmula přednostně čárový kód z drbalky ;-)) Martinka se svojí drbalkou :-)
Během další jízdy jsem Martince povídal,"Martinko, teď se ještě stavíme v Tescu, koupíme nějaké jogurty a pojedeme domů!" Myslel jsem samozřejmě k babičce. Martinka se však zamračila a nahlas protestovala,"Nemůžeme jet domů tatínku, nemůžeme nechat u babičky Vojtíška a maminku. To nemůžemé!" Jak vidíte, Martinka má Vojtíška moc ráda :o)) Před obědem ho hladila po hlavičce, pusinkovala ho a pak mu chtěla nandat na korbičku hrací včeličky. Posléze povídala,"Sem udělala Vojtíškovi šmudliky šmudliky!" Opravdu, chvíli předtím se k němu sklonila do korbičky a otřela svůj nosánek o Vojtíškův. Martinka dělá ráda šmudliky šmudliky i s rodiči ;-)
Domů od babičky a dědy jsme přijeli se značným zpožděním. Honem honem se nám podařilo uvařit večeři - zakoupené pizzy v troubě. Pak jsem běžel bleskurychle vykoupat Vojtíška. Jak jste jistě postřehli, od víkendu ho budu koupat již jenom já, pokud nenastane nějaká nepředvídatelná situace. A to já koupu děti rád :o) Vojtíšek mi dnešní koupání prokřičel, neboť ho trápil potvora hlad. Po koupání jsem ho odnesl do obyváku Daně a Vojtíšek dostal ještě před kojením lžičku s Lactobacillus Acidophilus, dále lžičku s Kanavitem a na závěr kapičky SAB Simplex. Bříško ho evidentně trápí méně. Pomohla rada sestřičky z ústecké nemocnice,"Ty kapičky je nejlepší podávat asi tak dvacet minut před jídlem, ne až během kojení!" Mimo to natírám po koupání Vojtíškovi bříško mentolovým krémem a přitom ho i promasíruji ;-))
Pak jsem vysprchoval Martinku. Během sprchování se pozastavila nad vanou. Ptala se mě,"To si tu vanu zamontůval ty, tatínku?" Odpověděl jsem po pravdě,"Ano Martinko, tu vanu jsem tady zazdil já sám!" Marťa se divila,"A depak sou tatínku ty šrouby, já je nevidím!" Ta má postřeh, viďte ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist