Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.09.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Vojtíšek dnes nechtěl spinkat...

Martinka svačí na zahrádce :o)
Psaní dnešní aktualizace mi dělá menší problémy. Ptáte se proč? Po večeři se u nás zastavil strejda od sousedů, aby mi pomohl vyzdvihnou takovou starou a velice těžkou skříň na půlmetrový podstavec. Bohužel se nám akce nepovedla zcela dle našich představ a skříň mi citelně skřípla pravačku. Au, bolí to :-( Opuchla a pomalu přichází k sobě. Já také, hlavně že nekřupla žádná kost. Doposud jsem neměl v životě nikdy nic zlomeného, tak proč s tím začínat právě dnes, ne ? ;-))
Tak dost, zpátky k dětem. Po ránu nechaly Danu dospat až do půl deváté. Fakt je, že se Vojtíšek probral již dříve, ale v postýlce se mu líbilo a bavil se pozorováním okolí. To ostatně provozoval po celý den. Jenom si představte, od rána prospal maximálně něco přes dvě hodiny. Dopoledne spinkal hodinu na návštěvě u sousedů(Samozřejmě v kočárku ;-) ), půl hodiny přes poledne a odpoledne po mém příchodu z práce ho Dana udrndala na třičvrtě hodiny. Pak se Vojtíšek probudil a Dana mu do kočárku natáhla včeličky. Vojtíšek se vyloženě bavil. Ručičkama bušil do včeliček a pozoroval, jak se otáčejí. Evidentně si již umí hrát a dokáže se hrou zaujmout. Jinak, hodiny právě ukazují 2130 a Vojtíšek se po čtvrthodince spánku opět probudil. Bedlivě mě pozoruje a vůbec nevypadá na ospinkané miminko. Jak může vydržet s takovým minimem spánku? Ještě že alespoň naše Martinka vedle v ložnici v klidu oddychuje.
Jenom si nemyslete, s Martinkou to dnes nebylo také jednoduché, alespoň co se usínání týče. Nakonec usnula těsně po deváté hodině večerní. Normálně jí dáváme před spaním neoslazený čaj. Vzhledem k vývinu situace, zapomněla Dana uvařit novou konvici neslazeného. Sotva jsem Martince po vykoupání podával lahvičku čaje, hned mi ji vracela se slovy,"Tatínku, je oslazenej!" Co se dalo dělat, dnes prostě pila oslazený čajíček. Dana se mezitím šla do koupelny vysprchovat a Martinka znovu nakoukla,"Tatínků, póď se podívat, já mám zarolůvanou pežinu!" Šel jsem, neboť mi Marťa nedala pokoje. Opravdu, smotala celou peřinu do velké ruličky. Hned jsem ji pokáral,"Martinko, tohle se nedělá takhle pozdě v noci!" Martinka pokývala hlavičkou a zalezla zpátky pod peřinu. Neuplynulo pět minut a už mi ukazovala svoji baterku,"Podívej se tatínku, je zobitá, nesfítí, zkus vymenit batérie!" Jo jo, musím zakoupit nějaké nové akumulátory. Mám jich všehovšudy osm, z toho se dva se nacházejí v pejskovi-lampičce a tři v Martinčině svítilně. Na nabíječku pak zbudou pouze tři a doposud jako zázrakem nenastala situace, že by se Martince naráz vybily oba spotřebiče ;-) Martinčino neúplné puzzle ;-)
Na závěr jsem Vám vyfotografoval Martinčino puzzle. Dana ho chtěla odvézt tetě, aby si s ním pohrála malá Danielka. Na Martinku je totiž příliš jednoduché. Jenomže nemůžeme najít chybějící kostičku vpravo dole. Martinka ji možná někam schovala a nechce nám o své skrýši povědět. Dana má ještě jednu variantu, ale to bychom museli nazvednout přebalovací skříňku. Děkuji, dnes již opravdu nechci někam strkat ruce ;-))) Puzzle se prý válelo na zemi, když jsem přebalovák maličko upravoval. Uvidíme zdali se tam hledaný kousek skrývá. Preventivně jsme navíc několikrát prohledali všechny Martinčiny hračky, bohužel se záporným výsledkem ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist