Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.09.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Moje ranní probuzení...

Martinka jí chleba s kečupem :o)
Jelikož je sobota, mohl jsem si po ránu přispat. V osm hodin jsem však ucítil čísi ručičky na hlavě a budil mě milý hlásek,"Tatínku, spinkáš?" Nezbývalo mi nic jiného, než se ozvat,"Martinko, už opravdu nespím!" Před půl devátou jsem konečně stál v byváku plně oblečen a přemlouval Martinku,"Martinko, pokud se nepřevlékneš do pěti minut, jdu pro rohlíčky sám!" Martinka se konečně po čvrt hodině oblékla a obula. Na všechno má dost času ;-) Když došlo na obouvání, položila si na lavičku svůj mobilní telefon a foťáček-prohlížečku z přílohy časopisu Medvídek PÚ. Dostalo se mi vysvětlení,"To si musím vzít s sebou, jako tatínek!" Podívejte se, jak mě má okoukaného. Telefon jsem si dnes sice s sebou nevzal, ale digiťák preventivně ano :o)
Sotva jsme se naobědvali, Martinka chodila kolem kuchyňské linky a sondovala,"Copak budeme jetě mít, copák?" Dana jí odpověděla,"Martinko, dnes už nic jiného nedostaneš!" Nemyslete si, že bychom děti nějak trápili hlady, ale s Martinkou to občas není jednoduché. Abych vám vše vysvětlil - k obědu většinou jíme hodně zeleniny. Pokud by Dana umístila na stůl hned s druhým jídlem i talíř s nakrájenou salátovou okurkou, Martinka by se přednostně vrhla na ni. Proto musíme oběd jíst na etapy. Martinka se pak těší, cože dostane na závěr ;-)
Nastal čas poobědního spaní. Martince se evidentně nechtělo jít do postele. Povídala,"Myslím, že se mi dnes nechce pinkat!" Nakonec se nechala přesvědčit k převlečení do pyžamka. Jenomže se neustále hrnula na gauč do obyváku, místo do své postýlky. Stačilo podniknout rázné opatření. Lehl jsem si prostě do Martinčiny postele. Netrvalo ani deset sekund a Martinka se hrnula za mnou se slovy,"To je můj postel tatínku, tam já budu pinkát!" Lehla si vedle mne a za čtvrt hodiny tvrdě oddychovala.
Odpoledne se k nám na zahrádku přesunuli sousedi a tak jsem si na grilu opekli naložené plátky masa. Jak vidíte na dnešní titulní fotografii, dala si i Martinka. Masa však moc nesnědla, zato si do čečupu namáčela nejdřívě chleba a pak i salátovou okurku. Před sedmou hodinou jsme již doma připravovali dětina koupání. Martinka se udiveně Dany zeptala,"Maminko, copak budeme mít k večeží?" Tak to vidíte, grilování není pro Martinku žádná večeře ;-)
Abych nezapomněl na nejmladšího člena rodiny - Vojtíšek se stále více a výrazněji projevuje. Jak nás vidí, směje se. K tomu přidává i různé zvuky,"Hůů, jůů!" Já se je snažím opakovat a Dana mi tuhle náš rozhovor okomentovala,"To bych ráda věděla, co si o tobě myslí, když si takhle povídáte!" No, raději bych to vědět nechtěl ;-)
Odpoledne jsme začali s grilováním ve čtyři hodiny a Vojtíšek tou dobou právě spinkal v kočárku na dvorku. Dana povídala,"Přece ho nebudeme převážet na zahrádku. Kdyby něco, tak se ozve!" Skutečně se ozval, ale až o půl šesté. To měl čas právě na další kojení :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist