Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.09.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Martinka si hrála na malé miminko...

Martinka leží v postýlce, coby malé miminko :o)
Po ránu přemluvila neteřinka Petruška spolu s Danielkou Martinku, aby si lehla do maličkaté postýlky pro miminko. Martinka se tam kupodivu v poloskrčené poloze vešla. Křičela na celé kolo,"Podívejte séé, já sem maličkatý miminkó!" Podařilo se mi ji vyfotit na dnešní titulní fotografii ;-)
Po obědě přišel děda s velkou akcí, bylo potřeba opravit střechu. Obětoval jsem se tedy, vylezl na střechu a pomocí čerstvé malty přilepil nové hřebenáče. Martinka na mě zdola volala,"Ahóój tatínků, co tam nahóže dělááš, póóď úúž dolůů!" :o)
Po vyspravení střechy nastal čas k podvečerní kávě. Děda se usadil v montérkách ke stolu a Martinka mu začala po chvíli zkoumat kalhoty. Prstíčkem zadloubala do jedné skvrny a povídala,"Co to máš tady na kalhotách dědečku, to je nějaká pína, musíš si vzít nový na sebé! Asi ses někde zamazal!" Dana po chvíli volala na Martinku,"Martinko,pojď sem ke mě, já Ti zastrčím podolek. Kdyby jsi nenosila v kapsách ta jablíčka, neslézaly by ti kalhoty!" Martinka se zamračila,"Já nenosím dvě jablíčka pšecé! Já nosím jenom todle jednó!" Pěkně dostala Danu, viďte? ;-) Dnešní aktualizaci píši v úplných polních podmínkách. Jenom si představte - sedím si v trávě, na klíně notebooka a buším špinavými prsty do klávesnice. Co chvíli otáčím maso na grilu nacházejícím se asi metr od mého stanoviště. Nikdy bych neřekl, že koncem září budeme ještě grilovat venku na zahradě ;-) Petruška právě houpá Martinku na houpačce a Dana kojí uvnitř v obyváku Vojtíška. Jedním slovem pohodička, úplná idylka :o)
Když už jsem se zmínil o Vojtíškovi - po včerejším uřvaném podvečeru je naprosto hodný a nebrečí. Od časného rána ho obskakovaly všechny holky. Což o to, Petruška je již velká a Vojtíškovi nic neprovede. Totéž lze říci i o Martince. Zato nejmladší Danielka by nejraději vlezla k Vojtíškovi do kočárkové korbičky.
Další část dopisuji v teplíčku doma o půl deváté. Před hodinou jsme se švagrem opustili venkovní prostory, neboť teplota spadla na 12oC. Šel jsem koupat Vojtíška a napouštěl si před jeho koupáním vodu do vaničky. Vzhledem k předchozímu pobytu venku pouze v tričku, se mi těžko odhadovala teplota vody. Napustil jsem relativně teplou, alespoň dle mého subjektivního hodnocení. Babička sáhla do vaničky a zhrozila se,"Je to ledový, honem tam přilej horkou vodu!" Přilil jsem, a i přesto její teplota nepřekračovala 34oC. Normálně koupu Vojtíška ve vodě teplé 35oC. I přesto se dnes tvářil naprosto spokojeně. Tak jaká že studená voda, ne?

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist