Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.10.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Martince už je lépe...

Martinka škádlí Vojtíška :o)
O tom že je Martince dnes zcela dobře, svědčí mimo jiné její tělesné a hlasové aktivity. Dana z ní byla odpoledne úplně hotová. Za celý den prý pusinku nezavřela. Po mém příchodu z práce navíc začala bezohledně drandit na svém autíčku-odstrkovadle. Ani bych Vám nepřál slyšet ten rámus. Autíčko totiž disponuje velice hrubým vzorkem na kolečkách a Martinka navíc střihala na dlažbě zatáčky smykem za nervydrásajícího pískotu. Dana žehlila a já zapojoval další elektrické zásuvky pod kuchyňskou linkou. Přitom jsme se s Danou snažili komunikovat, ale přes Martinčino rámusení nebylo nic slyšet. Martinka nás po chvíli překvapila. Najednou zastavila a do nastalého ticha zavolala,"Cožéé? Já nesyšííím! Nedalo mi to a musel jsem se smát. Celá scéna mi připomněla Cimrmanovu divadelní hru Vizionář, když tam pan Smrtka naklepává kosu a všichni se ho snaží překřičet. Sotva přestane s klepáním, otáže se,"Cože? Říkal tady někdo něco?" :o)
V předchozím odstavci jsem nakousl instalaci dalších zásuvek u linky. To máte tak, v jedné zásuvce trčela vidlice od rychlovarné konvice, v druhé od robota a třetí si střídaly spotřebiče typu - kráječ, nabíječky na mobily, nabíječ akumulátoru do foťáku a nabíječ tužkovek do Martinčiných postýlkových svítidel. Hrůůza ;-) Namontoval jsem vedle ještě další panel s pěti zásuvkami, snad nám to bude na nějakou chvíli postačovat ;-) Martinka mi během zapojování asistovala a neustále se ptala co právě dělám. Mimo to žadonila,"Už to budeš mít tatínku? Budeme si malůvat vodofkama?" Tak to šlo kolem dokola. Vojtíšek mezitím chrněl na dvorku v kočárku. Všichni jsme si mysleli, jak ho krásně hlídá elektronická chůvička, ale ouha. Vojtův křik jsem zaslechl, až když nabral maximální grády. Nikoliv však z chůvičkovýho přijímače, nýbrž pěkně naživo přes vchodové dveře. Až po chvíli mi došlo, že jsem v rozvaděči vyhodil jistič pro zásuvky celé kuchyně. Přece nebudu zapojovat dráty pod napětím, ne? Takže se Vojtíšek mohl ukřičet a my ho neslyšeli :o)
Jak můžete vidět na titulní fotografii, Martinka si vyleze na Vojtíškovu postýlku a pak mu organizuje hračky podle svého. Dnes mu například odmontovala řetěz se včeličkami. Na fotce ho má Vojtíšek ještě natažený před sebou. Martinka po chvíli přišla do kuchyně a povídala,"Podívej tatínku, já sem mu ty fčeličky sundala, bouchal se do nich!" Dana se maličko zhrozila a hned Martince vyčinila,"Martinko, to nesmíš sama sundávat. Včeličky jsou na gumě a mohla by jsi Vojtíška uhodit!" Martinka Danu chlácholila,"To néé, já mu neublížím, já to dělám opatrněé!" ;-)
Martinka raději na naše upozornění seskočila z Vojtíškovy postýlky a věnovala se péči o svá miminka. Položila jedno, k němu druhé a zavinovala je do plínky. Přitom mě šokovala svými počty,"Jedno mimino a jedno mimino je dvě mimina!" Uh, že by uměla už počítat? Ani se mi věřit nechce, ale slyšel jsem to na vlastní uši ;-)
Během svlékání oblečení před koupáním se Martinka ptala,"Jájá se můžu namočit s toudle pihou, viď? Ta se nezoloupne jako neštovička!" Martinka má totiž na vnitřní straně levé nožičky pihu a ta ji neustále zajímá.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist