Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.10.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Jak Martinka vysypává koš...

Martinka sleduje s Vojtíškem Večerníček :o)
Uf uf uf, mám moc práce. Snažím se rozchodit velký domácí počítač, neboť bych potřeboval z videokamery přetáhnout data do počítače a konečně začít dělat pořádek ve Vojtíškových záběrech. Na Martinku přitom také nesmím zapomenout ;-) Jenomže karta do počítače dodaná s kamerou mi nechce správně fungovat pod stávajícím WIN98, vypadá to, že budu muset zakoupit nová XPéčka :-(
Dosti techniky, jistě jste zvědaví cože dnes prováděli naši miláčkové(Respektive dělají - zatímco píši na notebooku, Vojtíšek leží v postýlce po mé pravici. Zuřivě si cucá ručku, už si ji našel a já se mu co chvíli snažím nacpat dudlíka. Zkouší na mě různé dávivé scény a plive ho ven. Holt je ručička pro tuto chvíli přijatelnější ;-) ). Tak tedy, Martinka si dopoledne vystřihovala z papírů různé patvary a povedlo se jí zaplnit odpadem zbytek obyvákového koše. Co myslíte, že s ním provedla. Odnesla ho snad do popelnice? Chyba lávky, Martinka zvolila pro ni přijatelnější postup. Popadla koš, doběhla s ním do kuchyně ke šlapacímu, ten otevřela a už přemisťovala obsah. Přitom zahlédla mezi papírkama i své žaludy, nasbírané na parkovišti ve Dvoře Králové během návštěvy ZOO. Jala se je neprodleně zachraňovat. Však mi navečer vysvětlovala,"Podívej se tatínku, tady mám jeden žaloudek doblej a duhej je zobitej. Musíme zajet do zoologický zahrady, abych si našla novej!" :o)
Včera jsem Martince vystříhl skládanku - takové čtyři kluky(Vojtíšek po mém boku právě vyplivl snad popadesáté dudlíka a znovu jsem mu ho vstrčil do pusinky. Snad už bude spát, dnes se zlobil u každého kojení. Řval a řval. Asi ho trápilo bříško. Není divu, vždyť za celý den nekakal). Martince se skládanka moc líbila a počítala kluky,"Jeden, dva, čyži, osm, deset kluků tady jé!" Dnes dopoledne popadla svoje nůžky a kluky od sebe odstřihla. Svoji činnost prý odůvodňovala,"Aby se mohli honít, pšecé!" :o)
Po svačince žadonila,"Tatínků, pudeme si malůvat vodofkama?" Abych nemusel stále dokola poslouchat její prosby, pomohl jsem jí rozložit na kuchyňském stole noviny. Budeme však muset raději pořídit nějaký igelit, neboť po Martinčině malování se přetiskává text z novinových řádků na igelitový ubrus. Martinka se usadila a malovala jak jinak, než černou barvou. Snažil jsem se ji přemluvit,"Martinko, maluj i nějakou jinou barvičkou, podívej, třeba touhle červenou!" Martinka se otázala,"A co čeba tahle?" a štětec zabodla do tmavě hnědé. Hmm, to si moc nepolešila , nemyslíte? ;-)
Martinka posléze namísto malování tropila hlouposti. Přelévala vodu na namáčení štětců, černou jako bota do malé nádobky. Tu chodila vylévat do dřezu. Jistě si dokážete představit, jak to u nás vypadalo. Martinka zmazaná, na stole voda, na dlažbě černé kápance a na čalounění židle jakbysmet. Ještě že vodovky patří mezi barvy vodou omyvatelné ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist