Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.10.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Že bych Vojtíška nenakojil ? ;-))

Martinka pase hříbátka s Vojtíškem ;-)
Včera dopoledne zakoupila Dana Martince balíček Hořických trubiček. Martinka se k nim však moc neměla a tak je Dana položila doma na kuchyňskou linku. Sotva se holky vrátily ze školky, Dana dostala na trubičky chuť a snědla je. To si ale dovolila moc ;-) Martinka šla navečer do kuchyňského koše vyhazovat nějaké papírky a v tu chvíli spatřila v koši vyhozený obal od trubiček. Hned ho ukazovala Daně a vyčítavým hlasem povídala,"Kdo mi sněd ty trubičky, to byly moje trubičky. Maminka mi je koupilá!" ;-)
Odpoledne jsme odjeli k babičce. Hned po příjezdu z práce mě na chodbě čekaly hory tašek připravených Danou k nakládání do auta. Mezi tím pobíhala Martinka a z obyváku se ozýval Vojtíšek. Martinka křičela,"Úž pojedeme tatínku? Zastčíš mi podolek? Já já si musím obout botičký!" Martinka radostně vyběhla před dům k autu a chtěla nastupovat. Sotva nakoukla na svoje místo, mírně se zarazila,"De je moje sedačká?" Zkusil jsem si udělat z Martinky legraci,"Martinko, sedačku tu nemáš, zůstaneš doma a budeš to tu hlídat?" Martinka vystartovala k domu a přitom křičela,"Tatínku, musíme se podívat na sedačku, leží na chodběé, musíme ji dát do autá!" Jak vidíte, rozhodně nechtěla zůstat sama doma. Martinka měla totiž sedačku umístěnou na chodbě od včerejšího odpoledne, neboť ji cestou zpět od doktorky mírně pročůrala a museli jsme ji usušit.
Téměř o celou cestu k babičce Martinka prospala. Zato Vojtíšek pracoval ze všech sil. O jeho horečné činnosti svědčilo funění a mlaskání. Cucal si totiž ručičky. Dana jeho činnost okomentovala,"Všiml sis, jak si Vojtíšek poslední dobou drbe palečkem horní patro?" Jasně že jsem si všiml, vždyť večer leží vedle mne u počítače a tak ho co chvíli pozoruji. Že by mu už začínaly růst zoubky? Možné je všechno, necháme se překvapit.
Dana Vojtu po příjezdu nakojila a pak putoval spinkat ven do kočárku. Usnul a Dana odjela s tetou nakupovat nějaké záclony a ubrus do Vesny. Povídala mi,"Pokud se Vojtíšek probere po páté, přivezte ho domů!" Zeptal jsem se,"To mu mám jako dát najíst?" "To nemusíš až tak daleko zkoušet, stačí když ho svlékneš!" Vojtíšek se skutečně po páté hodině probudil a tak jsem ho odnesl domů a položil i s korbičkou na gauč v obyváku. Hned se na něj vrhly všechny přítomné holky. Danielka, Petruška a Martinka mu začaly podávat rozličné hračky. Daninka mu cpala do pusinky i dudlíka. Povídal jsem jí,"Daninko, Vojtíšek nechce dudlíka, má hlad!" Danielka hned povídala,"Dáme cheba, tam, tam!" a ukazovala na kuchyni. Musel jsem ji zklamat,"Danielko, malá miminka přece nehamají chleba. Vojtíšek by si dal mlíčko!" Jeden a půl letá Danielka vykřikla,"O maminký!" Jasně, od maminky :o)
Jak vidíte, Vojtíšek si musí u babičky tvrdě zvykat na tři holky a nebude to mít v tomto směru jistě jednoduché. On se ale nedá ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist