Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.10.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Akce Řepa - na Internetu již potřetí ;-)

Martinka jede s holkama na řepě :o)
Dnes se nebudu příliš rozepisovat, neboť jsme všichni maličko v časovém skluzu a hlavně zmoženi. Ptáte se, co se dělo? Odpoledne totiž proběhla další Akce Řepa. Nevíte o čem je řeč? Jednalo se o sklízení řepy na poli. Babička chová králíky a Ti potřebují něco jíst i v zimě. Právě pro ně je určená řepa.
Babička nás strašila blátem a nakonec jsme mohli nechat doma i holínky. Vzhledem k situaci v terénu jsme naložili při třetí otočce i děti. Všechny tři holky se totiž moc chtěly zůčastnit sbírání řepy a jejího následného nakládání na vlek za auto. Coby tažné vozidlo jsme letos použili švagrův Ford Mondeo. Ten ale vypadal, co Vám mám povídat ;-)
Martinka, Danielka a Petruška sbíraly řepu a s vervou ji házely na vlek. Po naházení hromádky bylo nutné popojet k další. V té chvíli se holky přestěhovaly nahoru na vlek a kousíček se vezly. Na dnešní fotografii je můžete vidět v plné sestavě na hromadě řepy. Martince se celá akce moc líbila a neskrývala svoje nadšení. Vedle pole nám k práci hučela Opatovická elektrárna, neboť jsme se nacházeli v její bezprostřední blízkosti. Martinku nejvíce zaujaly tři obrovské komíny. Neustále je sledovala. Šestiletá neteřinka Petruška ji přitom pěkně balamutila. Povídala jí,"Martinko, v těch komínech je velká díra a někdo by tam mohl spadnout!" Co řekně Petruška je pro Martinku svaté, proto mi pak navečer při koupání s vážnou tváří vyprávěla,"Tam byl velikej komín tatínku. Tam dovnitš toho komínu můžou padat jenom kominíci, co tam vylézou po tom žebžíčku. Dyž tam padnou, sou pak celý černý. Já tam nepadnu, já tam nemůžu vylízt!" ;-) Dnešního sběru se nezůčastnila pouze Dana. Zůstala doma a starala se o Vojtíška. Vojtíšek byl po celý den hodny, jak jinak. Hned po ránu se na něho opět vrhly všechny tři holky a než se z jejich přítomnosti mohl vzpamatovat, už měl kočárkovou korbičku plnou hraček. Ani hlavu nemohl otočit. Martinka vysvětlovala Danielce a Petrušce,"Todle je Votíšek, to je bráška můj!" Podívejte, jak se s ním chlubí :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist