Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.10.2003
Martinčin věk - měsíce: 32
Rubrika: Deníček


Co můžeš udělat dnes, počká i na zítra ;-))

Martinka rozsypala čokoládové kuličky :o)
Před svačinkou jsem sice tvrdil něco ve smyslu,"Až se Martinko nasvačíme, půjdeme spolu na zahrádku rýt?" Martinka nadšeně souhlasila, ale Dana nám po sváče poradila,"Nikam nechoďte, nechte si to až na víkend, vždyť venku není příliš hezky!" Měla pravdu, zařídili jsme se dle hesla Co můžeš udělat dnes, počká i na zítra ;-))
Matinka žadonila,"Já ci tatínku ke sfačince Pribináček, ten s těma lentilkamá!" Bohužel. Pribináček se nevyrábí s lentilkama, nýbrž s takovými čokoládovými kuličkami ve víčku. Však si je sami můžete prohlédnout na titulní fotografii, leží jich na stole hezká hromádka. Martinka si totiž rozdělala kuličky a po mě chtěla, abych ji krmil Pribináčkem. Pusinku mezitím prokládala kuličkami. V žádném případě nechtěla obě ingredience promíchat, jako minule u babičky. Martinka totiž nemá ráda v jogurtu ani v Pribináčku žádné tuhé částice. Nakonec se jí povedlo rozsypat čokoládové kuličky nejenom po stole, ale velká část jich napadala i na dlažbu. Martinka však v takové chvíli nemá vůbec žádný problém,"To nevadí tatínku, to nevadí, to seberemé, zavoláme Nunu nebo vysávač!" Nevíte co je Nunu? Ale! Měli jste pečlivěji sledovat Teletubbies! ;-))
K obědu si holky daly kuře pečené se zelím a brambory. Jedná se o moc dobrý recept, ale protentokrát ho pekla babička a měli jsme ho již v neděli k večeři. Tak, teď se dostávám k jádru věci - Martinku moc zajímalo, copak to je a jakpak se jmenují kuřecí žebírka. Dana jí vysvětlila,"Martinko, to jsou takové kostičky, říká se jim žebra. Podívej, ty je máš tady na hrudníčku také!" Martinka se hned ujistila. Navečer mi pak vykládala,"Podívej se tatínku, já tady mám takový kostičky, podívej, zebra se menujou!" Já na to odpověděl,"Spočítáme je Martinko?" Martinka však se smíchem utekla :o)
Poté co jsem dnes vykoupal Vojtíška, přišla na řadu i Martinka. Koupala se také a tak jsem na ni po čtvrt hodině namáčení využil svoji oblíbenou fintu,"Martinko, máš na ručičkách a na nožičkách varhánky?" Martinka se prohlédla a prohlásila,"Já už mám ďufánky, teda né, vrhánky!" Sotva vylezla z vany a sušili jsme se, vykládala mi o své dovolené s babičkou, dědou a neteřinkou Petruškou,"My tam byli na dovolený, tam neměli vanu, jenom spcháč takovej klouzavej. Tam sme museli dát takovej ručník na zem, aby se to neklouzalo!" Se smutným výrazem ve tváři jsem Martince sdělil,"Já na žádné dovolené nebyl!" Martinka mě hned chlácholila, "To níc tatínku, pojedéš! Ždyť jezdíš každej den do práce!" No vidíte, na co si pak stěžuji ;-)
A jejej, málem bych zapomněl na Vojtíška. O něm dnes po celý den ani nevíme. Naspával probdělý včerejšek a mimo to se v době mimo spánek choval naprosto klidně a v pohodě. Dana ho po večeři obrátila na bříško a Vojtíšek se vydržel rozhlížet z této polohy více než dvacet minut. Pouze před chvíli mi tu brečel vedle klávesnice v postýlce. Nechtěl dudlíka, jen by se choval. V tuto chvíli však již spinká :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist