Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.10.2003
Martinčin věk - měsíce: 33
Rubrika: Deníček


Víte, proč byl u nás po osmé hodině klid ? ;-))

Martinka se nechce převlékat :o)
Martince poslední dobou vše moc trvá a na všechno má dost času. Předvádí nám to dnes a denně. Před svačinkou se měla vysvléknout z venkovního oblečení a jít si vzít věci na doma. Milá Martinka neustále něco hledala na chodbě a ještě po deseti minutách měla na nožičkách boty. Dana se ji snažila popohnat,"Martinko, pokud se honem nepřevlékneš a nepůjdeš svačit, žádné lízátko nedostaneš!" Martinka si po těchto slovech velice neochotně počala zouvat boty. Z kuchyně se ozvala Dana,"Sakra!" Martinka hned běžela na výzvědy,"Jaký sakra, maminkó?" "Martinko, to nic, jenom nám právě došlo mlíčko a nemáme jiné. Zítra budete muset s tatínkem zajet na velký nákup!", honem vysvětlovala Dana. Martinka hned povídala,"Aháá, pojedeme tatínku do toho peyy marketu!" Má pravdu, zítra zajedeme do Penny marketu :-)
V tuto chvíli je na místě, abych Vám vysvětlil to lízátko, které Dana slibovala Martince. Holky se odpoledne vydaly na procházku a s sebou neopomněly vzít Vojtíška v kočárku. Vojtíšek ne a ne usnout. Až když se otočili na cestu s domovu, Vojta zabral. Spinkal až do půl šesté, kdy ho Dana musela chtě nechtě probudit na kojení. Přitom mi chvíli předtím vysvětlovala,"Budeme muset Vojtíška mírně přeorientovat, co se spánku týče. Vždyť by nemohl venku spát až do půl šesté. Za chvíli bude mrznout a prochladl by!" Je to tak, takovéhle problémy jsme s Martinkou nezažili.
Stále se mi nedaří vysvětlit Vám, kde Martinka vyzískala ono lízátko. To máte tak - Martinka ujde relativně dlouhou trasu, ale musí mít cíl. Právě ten vybrala před nedávnem Dana. Jedná se o maličký krámek na Horním konci naší vsi. Martinka se žene tím směrem a ví, že jí Dana zakoupí lízátko, nebo si ho ona sama vybere.
Momentálně u nás panuje naprostá rodinná idylka. Žádné z dětí kupodivu nekřičí. Ptáte se co se děje? Nemohly si přece jenom tak nechat ujít první díl seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech!! Martinka sedí u dveří ložnice na nočníku a již čtvrt hodiny tvrdí, že kaká, oči zabodnuté do televizní obrazovky. Vojtíšek leží čerstvě nakojen Daně na bříšku a sleduje také televizi. Směje se, povídá si a je vyloženě spokojený. To víte, Dana se chtěla podívat na nové pokračování oblíbeného seriálu. Pro děti je televize puštěná v tuto dobu úplně novým zážitkem, my ji totiž moc nesledujeme. Jenom si nemyslete, že by to tak šlo donekonečna. Najednou se Dana zvedla a prohlásila,"Tak dost, děti jdeme spát!" Stalo se tak v 2035. Martinka honem ukončila kakání a Vojtíšek od té doby řve a chvílemi i pouze křičí ve své postýlce. I když né, právě ho pozoruji a snaží se sníst celou látkovou plenu! Přitom povídá,"Ummm, grr, ggg, gaga, mmmm!" :o)
Příběh pokračuje ve 2127. Martinka stojí ve dveřích, v ručce drže svoji pantofli vysvětluje,"Tatínku je nějaká mokrá, nějak se namočila!" Ptám se jí,"Martinko ty sis ji počůrala?" Martinka odpovídá,"Nené, nepočůrala, jenom sem si ji namočila čůráním!" Dana pokračuje,"Martinko, pokud nebudeš čůrat pořádně do nočníčku, uklidíme ho na půdu a ty budeš chodit na velký záchod!" Marťa na něj totiž chodí pouze před koupáním ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist