Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.11.2003
Martinčin věk - měsíce: 34
Rubrika: Deníček


Zůstal jsem doma sám...

Martinka nakládá hračky do auta :o)
V tento čas se většina domácností chystá na předvánoční úklid. U nás je tomu v současnosti maličko jinak. Tím se dostávám k tématu, jímž Vás jistě delší čas napínám. Nebudu to protahovat, ode dneška jsem doma sám. Dana odjela spolu s dětmi k babičce do Hradce, respektive jsem je tam odpoledne odvezl.
Konečně se dostávám k jádru celé akce - v ložnici nám vlhne venkovní stěna, neboť starý dům nemá odpovídající izolaci proti vlhkosti. Navíc by nezaškodilo celou ložnici vymalovat. Proto je nutné maličko oťukat starou omítku a na relativně úzký pruh aplikovat speciální sanační omítku(Stěnu tepelně zaizoluje a hlavně nevlhne). Jelikož nelze celou akci provést bez většího nepořádku, Dana prohlásila,"Nemusíme být u všeho, beru si takovou menší dovolenou!" Takže mě v příštích dnech čeká vystěhování místnosti, obouchání omítky, nahození, zaštukování a vymalování. Vzhledem k tomu, že se musí dodržovat jisté technologické přestávky, do konce týdne pravděpodobně nestíhám. Ať tak či onak, v pátek jedu za holkama a Vojtíškem na víkend k babičce. Pak uvidíme. Po celou dobu samozřejmě o aktualizaci nepřijdete. Budu se Vám snažit psát maximálně zajímavě jak ze záznamů, tak od svého externího zpravodaje ;-)
Chcete vědět, jak jsme odjížděli? Já musel přijet z práce o něco dříve, neboť Vojtíška čekala prohlídka nožiček u pana doktora. Martinka mě doslova vyhlížela z okna. Nemohla se totiž od rána dočkat odjezdu k babičce. Sotva otevřela očička, prohlásila,"Nasnídáme se, naobědváme, nepůjdeme spinkat a pojedeme za babičkóů!" Sotva jsem zastavil před domem, Dana pověděla Martince,"Martinko, tatínek už přijel!" Martinka vystartovala na chodbu a vylezla na prádelní koš, jenom aby mě zahlédla. Sotva jsem vkročil docnitř, hned mi vysvětlovala,"Takhle sem tam vylezlá na tendle koš a dívala se na tvojé autó, tatínků!"
Sotva se mi povedlo zarovnat kufr našeho combi až po střechu ;-), následoval odjezd k panu doktorovi. Chvíli předtím ještě Martinka stačila hodit jednoho Vojtíškovýho plyšáka na příjezdovou cestu. Na fotce vidíte, jak ho oprašuje,"To nííc, to nevadí, ždyť to padlo jenom na chviličků na zéém!" :o)
Následovala ultrazvuková kontrola nožiček na ortopedii. Celý článek naleznete ZDE.
Od pana doktora mířila naše cesta směrem na Hradec. V usínání zvítězila Martinka, přece jenom po obědě nespala. Zato Vojtíšek zabral dopoledne ve čtvrt na jedenáct a probudil se až ve čtvrt na jednu. Pěkně si přispal, viďte? Cestou autem nakonec usnul také, ale sotva jsme minuli značku Hradec Králové, už zase čile chrastil řehtačkou :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist