Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.12.2003
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Konečně jsem se vrátil domůůů :o)

Martinka na mě čekala ve své posteli :o)
Sláááváá, konečně se nacházím doma. Po náročném pracovním dopoledni se nám povedlo vystěhovat všechny ze čtyřech elektrických rozvaděčů linek z rozvodny(Jeden měří téměř pět metrů v kuse) a odpoledne jsme tak mohli jet po druhé hodině domů. Cesta byla celkem v pohodě, sem tam nějaký snížek a místy to i trochu klouzalo. I přesto se mi povedlo zastavit před domem v osm hodin(Do celkového času je nutné započítat i hodinovou přestávku na oběd ;-) )
Sotva jsem po zaparkování auta vkročil domů(Přesněji řečeno po proražení si cesty, neboť u nás leží cca 20cm sněhu), se již kdesi z obyváku ozývaly radostné hlasy. Vítala mě Dana, Martinka a svým žvatláním i Vojtíšek. Dana mi po pusince povídala,"Honem za nimi běž, už se na Tebe moc těší. Povídala jsem Martince, že jsi tady!" Skutečně, Martinka skákala na posteli a volala,"Tatíínkůů, tatínkůů, pusinkůů!" Opusinkovali jsme se a já dostal od Martinky jednu radu,"Bež se tatínku honem pševlíknout, ždyť máš ještě kalhotý, vezmi si tepláčky!" :o)
Hned jsem Martince vysvětloval,"Martinko, konečně jsem doma, moc se mi po vás stýskalo. Bylo mi smutno!" Martinka se zamračila a oponovala,"Nebylo ti smutno, ždyť tam s tebou byl pán. Takovej pán z práce, Radek se menuje!" Tak to vidíte, na co bych si měl stěžovat ;-)
Dana se šla vysprchovat a Martinka po chvíli přišla do obyváku. Hned ve dveřích mi hlásila,"Tatínku, já se du vyčůrat, podívej, Vojta už vyhrál!" Měla naprostou pravdu. Normálně dětem před spaním říkáme,"Už spinkejte, kdopak z vás dnes vyhraje a usne jako první?" Jak vidíte, usnul Vojtíšek ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist