Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.12.2003
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Jezdíme po návštěvách...

Martinka chová svoje Chou-chou před odjezdem :o)
Včerejší Štědrý večer se nám náramně vyvedl a děti byly po celou dobu překvapivě v pohodě. Zvláštní článek pro Vás teprve chystám. Momentálně se však nacházíme u babičky a dědy. Oslavujeme prababiččiny narozeniny a na psaní nemám příliš klidu.
Vojtíška včerejší rozdávání dárků s největší pravděpodobností také rozrušilo, neboť se v noci poprvé probudil o půl dvanácté a dožadoval se mlíčka. Podruhé procitl ve dvě hodiny a už vůbec nechtěl spinkat. Očička otevřená a smál se. Naštěstí ho Dana utahala kojením.
Jenom si to představte, dnes po ránu nás leželo v naší posteli celkem pět. Martinka si přinesla svoje miminko Chou-chou. Rázem skončilo období klidu. Martinka povídala, Vojtíšek si broukal a do toho brečelo šu-šu. Ještě že se chová přesně podle programu a Martinka se bleskurychle naučila všechny chvaty na jeho ovládání. Tedy, aby se miminko uklidnilo, musíte ho poplácat po prdelce :o)
Cestou do Hradce držela Martinka svoje miminko v náručí. Několikrát jí usnulo a s ním i Martinka. Najednou se zezadu ozval radostný smích probuzeného miminka a Martinka procitla spolu s ním. Povídala mu,"Co to deláš ty moje šušu, ty moje bejby!" Dana jí říkala,"Martinko, musíš si vybrat nějaké jméno pro miminko, nemůže se přece jmenovat jenom šušu!" Martinka se zamyslela a vyhrkla,"Budu mu žíkat Vojtáá!" :-)
Vojtíšek celou cestu prospinkal a probudil se až u babičky. Děda si ho hned vzal do parády a chvíli s ním řádil. Vojtíšek se řehtal a culil, takovéhle blbnutí se mu moc líbí. Sotva si ho děda užil, povídal,"Pojďte, vezměte si ho někdo!" Když dědečkovi navrhneme,"Polož Vojtíška do postýlky sám!" Na to děda oponuje,"Jo, a pak bude nadávat mě!" ;-)
Těsně před obědem přijela švagrová s celou rodinou. Martinka se hned pustila do hry s Petruškou a Daninkou. Jako mávnutím kouzelného proutku nastalo všeobecné hemžení dětí. Martinka hned předváděla holkám svoje miminko Chou-chou. Společně ho svlékly a přebalovaly. Po obědě čekaly na děti pod stromečkem zapomenuté dárky. Největším a zároveň nejzajímavějším byla bezesporu trampolína. Má v průměru asi metr a půl. Všechny tři holky začaly skákat společně. Neteřinka Petruška křičela na celé kolo,"Huráá, už nebudu muset skákat jenom v krááměéě!" Doposud prý jezdili skákat do Hypernovy.
Martinka právě sedí na trampolíně a vysvětluje Danielce ovládání miminka,"Podívej, tady vzádu se do něho strkaj baterky. Když bečí, musíš ho poflákat po zadečku. Počkéj, za chvíli usne. Holky se chvíli vyskákaly a z trampolíny mají momentálně ležení se stolečkem dohromady.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist