Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.12.2003
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Jak si děti hrají na bezdomovce ?...

Martinka drží autosedačku se svým miminkem :o)
Martinka spinká u babičky na dolní posteli palandy. Hořejšek patří starší Petrušce. Včera však Petrušku popadl amok. Křičela,"Já tam nebudů já se bojím těch pavoukůů!" Před hodně dlouhou dobou tam totiž objevila jednoho pavoučka. Rodičové ji dlouho přesvědčovali, že tam protentokrát žádný pavouk není. Petruška zalehla a Martinka se ji jala utěšovat,"To níc Petruško, podívej, támdle sem lezou mravenci od tampolíny!" Tak a byli jsme tam kde před chviličkou. Martinka svoji nevinnou poznámkou opět vyplašila Petrušku. Nebo že by to udělala schválně ;-)
Holky skákaly v pracovně na trampolíně a co chvíli odbíhaly do obyváku a braly si ze stolu slané tyčinky. Dana Martinku trochu krotila,"Martinko, kolikpak tyčinek to máš v ručičce?" Martinka odpověděla,"Já mám jenóm dvě tyčký!" Dana nesouhlasila,"Vždyť jich máš plnou ručku!" Martinka bleskurychle schovala všechny přebytečné a v ručce jí zůstaly pouze dvě,"Tady sou, podívej!" :o)
Bezprostředně po obědě jsme přejeli do Hradce k další babičce. Moc se na děti těšila a hlavně Ježíšek zapomněl pod jejím stromečkem nějaké dárečky pro nás všechny. Martinka je zahlédla a hned křičela,"Jéjé, tady sou nějaký dárečky pro Martinkůů!" Vrhla se na první a kupodivu byl připravený pro ni. Po rozbalení se uvnitř objevila autosedačka pro miminko Chou-chou. Martinka výskala radostí,"Jůů, já já tady posadím miminkó a pojedé se mnou autém!" Vozit tři děti v autosedačkách naším autem je problém. Felicie totiž nemá prostřední pásy tříbodové. V případě miminka šu-šu to naštěstí nevadí ;-) Jenom si ode dneška nemůžeme pokládat mezi autosedačky našich dětí bundy. Celé prázdné místo totiž zabralo naše třetí miminko :o)
Babička byla unešená z Vojtíška a chvíli si ho chovala. Jenom se Vojtovi u babičky v náručí příliš nelíbilo. To víte, nejraději spíše sedí a babička ho držela spíše jako miminko. Prostě a jednoduše, Vojtíšek u ní brečel. Proto ho přemístila na jeho novou deku. Vojtíšek ji nalezl u babičky pod stromečkem. Dana ho šla po chvíli nakojit ke strejdovi Martinovi do pokoje. Vojtíšek však nechtěl moc hamat, neboť ho rozptylovaly zapnuté dva strejdovy počítače. Neustále se po nic otáčel.
Navečer následoval návrat k první babičce. Martinka si po večeři hrála se šestiletou Petruškou. Holky na sebe navlékly deky a tak jsem se jich ze zvědavosti zeptal,"Na co si to vlastně hrajete?" Holky sborem odpověděly,"My si hrajeme na bezdomovce!" To mě zaujalo a tak jsem za dveřmi poslouchal jejich dialogy: Petruška,"Martinko, je ta tvoje deka teplá?" Martinka,"Je teplá!" Petruška,"Tak si tady lehneme na ulici a budeme spát!" Martinka,"Tak jo, dobrou noc, ať tě bechy típou celou noc!" Petruška,"Jak je ti?" Martinka,"Je mi už dobže!" Po chvíli jsem se vrátil a ptal se Martinky,"Martinko, copak to balíš do deky?" Martinka odpověděla,"Já si balím balíček, tam mám poštáž. Víš, já nic jinýho nemám!" ;-)
Zítra se vracíme domů a víte že už se docela těším? Hlavně toho klidu si užijeme ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist