Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.12.2003
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Martinka jezdila na sáňkách...

Martinka hraje člověče nezlob se :o)
Martinka dostala od Ježíška několik her. Jednou z nich je i dětské Člověče nezlob se. Namísto teček se na hrací kostce nachází obrázky - sluníčko, deštník, kytička, atd. Stejné symboly jsou rozmístěné na hrací ploše. Prostě a jednoduše se skáče podle nich. Hráli jsme s Martinkou po ránu jednu hru, jenomže Martinka neměla čas soustředit se. Neustále totiž musela probouzet a chlácholit svoje miminko Chou-chou. Miminko je prostě její nejlepší dárek nalezený pod stromečkem.
Po obědě nešla Martinka spát, neboť si po ránu přispala a nějaké experimentování s usínáním tudíž nemělo cenu. Namísto toho se začala oblékat a my pak společně šli na procházku. Marťa odťapala na chodbu a oblékala si kombinézu. Během této činnosti vařila takovouhle mňamku,"Tam vzádu na chodběé bydlí myšičká, my ji chytíme, dáme ji do hrncé, uvažíme ji, pak ji oklájíme, dáme do omáčky a sníme. Mňam, to bude dobrůtka!" Dobrou chuť ;-) To víte, vzadu na chodbě opravdu bydlí jedna malá myška. Jedná se totiž o nezrekonstruovanou místnost a tak tam myši mají pré ;-) Martinka se veze na sáňkách :-)
Marťa si dnes na procházku s sebou sbalila svoje plastové sáňky. Nejdříve chvíli sjížděla kopec za domem a pak chtěla na nich táhnou během cesty na horní konec naší obce. Místní komunikace, po níž jsme kráčeli není naštěstí ničím posypaná a tak sáňky bez problémů jezdily. Jenom Dana měla menší výhrady,"Martinko, měla by jsi raději běhat, ať ti není zima!" Měla pravdu, vždyť mrzlo a foukal nepříjemný vítr. Vymyslel jsem následující systém - Martinka si nasedla na sáňky a já s ní běžel kousek po silnici. Následovala otočka a návrat k Daně a Vojtíškovi(Vojtíšek celou procházku prospal, takže z ní neví vůbec nic ;-) ). Poté Martinka seskočila a šla po svých. V jednom místě jsme se projeli po zasněžené pláni a já pak ostrou zatáčkou vyhodil Martinku ze sáněk do sněhu. Schválně, samořejmě. Martinka výskala radostí. Dana komentovala karambol,"Tedy, já jsem ráda, že Martinka chce jezdit na sáňkách a ty ji takhle zkoušíš!" Martinka však brala bouračku jako náramnou legraci :o)
Po návratu jsem Martince povídal,"Tedy Martinko, já jsem z toho tahání sáněk a běhání nějak unavený. Vždyť nejsem žádnej kůň!" Martinka odpověděla,"Já taky nejsem žádná kráva!" Dana vyprskla smíchy a já se měl také co držet :-)
Abych nezapomněl na Vojtíška - je stále pohyblivější a získává stále větší sílu. Dana nás pozorovala během koupání - právě jsem Vojtíška v poloze na zádíčkách ponořil do vody. Okamžitě se snažil otáčet na bříško. Přitom se opřel nožkama o protiskluzovou podložku a tělíčko prohnul do mostu. Mám co dělat, abych ho udržel. Jakmile ho chci posadit, Vojta se opře nohama a postaví se. Kdepak je to pohodové koupání ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist