Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.12.2003
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Víte, jak se jmenuje naše nové miminko ? ;-)

Martinka maluje na svoji tabulku :o)
Po ránu se Martinka nastěhovala jako obvykle k nám do postele. Po chvíli si přinesla svoje miminko. Bohužel nebylo vypnuté. Sotva s ním Martinka o něco více pohnula, probudilo se a po chvíli probralo svým hlasitým výskáním i Vojtíška. Jak jinak než k Martinčině obrovské radosti. Jenomže se Marťa po chvíli zaklonila a pak následoval její pád na zem, doprovázený velikou ranou. To Martinka praštila během letu do Vojtíškovy postýlky hlavičkou. No, nic se jí naštěstí nestalo a brečela pouze chviličku. Není jednoduché, naskládat se na metr třicet širokou postel v takovém počtu ;-)
Na titulní fotografii je zachycená Martinka právě si malující na svoji novou magnetickou a kreslící tabuli. Používá za tím účelem fixy smazatelné nasucho.
Martinka si po obědě konečně pojmenovala svoje miminko. Doposud ho nazývala,"Moje šušu, ty si moje bejbý!" Dana jí kolikrát povídala,"Martinko, měla by sis vybrat pro miminko nějaké jméno!" Martinka jí odpověděla,"Bude se menovat holčička, čeba Pavlík!" Dana oponovala,"Ale Martinko, Pavlík je přece jméno pro kluka a miminko má na sobě růžové oblečení!" Nakonec se s Danou dohodly na Pavlínce. Všechny děti v autosedačkách :-)
Po obědě jsme naložili děti do auta a pak frčeli na návštěvu k tetě a prababičce. Martinka přišla dopoledne na to, že autosedačka jejího miminka je vybavená držáčky na připásání v autě. Proto hned po usazení do auta přikazovala,"Tatínku, musíš tady pšipoutat moje miminkó!" Sami vidíte na fotografii, jak se děti na zadní sedadla poskládají a naskýtá se Vám pohled i na připoutané šu-šu :o)
Před večeří jsem si vzal Vojtíška ke konferenčnímu stolečku a před něj postavil takového nepokácitelného medvídka pandu. Vojta ho dostal pod stromeček. Jistě si vzpomínáte z dětství na podobnou oranžovou a cinkající panenku. Rozkymácel jsem pokaždé pandu na stole a Vojtíšek ho radostně pozoroval. Pak se natáhl a udeřil do hračky naplno pěstičkou. Následovalo medvědovo odklonění a během jeho návratu dostal Vojtíšek pěknou ránu přímo do nosánku. To bylo řevu. Takhle jsem Vojtíška ještě neslyšel brečet. Vzlykal, řval, křičel, vřeštěl a po tvářičkách se mu koulely slzičky jako hrachy. Netrvalo deset minut a už bouchal do hračky znovu a s neztenčenou silou. Jenom jsme dávali o něco větší pozor ;-)
Včera večer Martinka vyhrála. Pokud nevíte o čem je řeč, poslouchejte. Před spaním povídáme dětem,"Koukejte spát! Kdopak dnes usne jako první a vyhraje?" Včera se šla Dana podívat na Martinku a vrátila se s překvapivým zjištěním,"Tak si to představ, je osm hodin a Martinka již spí!" Není divu, pokud jste četli včerejší článek, víte jak se unavila. Šlapala totiž celou cestu až na horní konec naší obce a zpět. Vojtíšek následně zabral ve čtvrt na devět. To je absolutní rekord ve společném usínání! ;-)
Přemýšlím, jak zveřejnit zítřejší článek. Večer mě totiž čeká společné posezení s kolegy v restauraci. O aktualizaci nepříjdete, jenom zminimalizuji její velikost. Dana měla také menší obavy,"Jsem zvědava, jak zítra vykoupu Vojtíška, když jsi ho naučil takové věci. Nevím, zdali ho ve vodě udržím!" Vojtíšek se totiž poslední dny snaží během koupání točit na bříško :o)
Na závěr dovolte malou perličku - Dana dostala od hradecké babičky multifunkční kráječ s velice ostrými noži. V českém návodu tam píší Pozor: Není vhodné pro děti do 3 let Co z toho vyplývá? Patnáctého oslaví Martinka svoje tříleté narozeniny a pak jí můžeme kráječ v klidu svěřit na hraní! ;-))) Ne nic, já si jenom dělal legraci :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist