Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.12.2003
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Přískoky vpřed !! ;-)

Jdeme na odpolední prochízku :o)
Tak a máme tu konec roku 2003. Včera večer jsem se ani moc neopil, myslím, že dnes to bude pro většinu z nás poněkud horší ;-)
Když tak o tom přemýšlím, uplynulý rok byl alespoň pro nás rokem úspěšným. Narodil se Vojtíšek a Martinka nám také většinou ;-) dělá jenom samou radost. Co se týče eMartinky, děkuji Vám za Vaši přízeň a doufám, že Vás nezklamu ani v příštím roce. Chci dále přinášet aktuální a pro mnohé doufám i zajímavé články. eMartinka si nalezla svoji tvář a v žádném případě nechci jít cestou komerčních stránek. Z toho důvodu jsem loni nepřijal nabídku serveru Žena-in na sloučení pod jejich server a v roce letošním odmítl další, blíže nespecifikované nabídky.
Když jsme 27.rosince odjížděli od babičky a dědy, babička se s námi loučila slovy,"Tak ahoj za čtrnáct dní u Vás. Myslím, že Vojtíšek bude do té doby již lézt!" Jste zvědaví, co se bude dít u nás za čtrnáct dní? Martinka oslaví svoje tříleté narozeniny. Dana komentovala babiččinu předpověď,"To není možné, aby se Vojtíšek rozlezl za tak krátkou dobu!" No, včera po poledni se snažil podsouvat nožičky pod sebe, ale bez většího úspěchu. Navečer pak Daně předváděl to, co právě ukazuje i mě. V lehu na bříšku maličko podsune nožky a pak na ně zadečkem nacouvá. A je to, Vojtíšek se pohupuje na kolínkách. Pak se chce odstrčit vpřed, ale to mu ještě nejde. I přesto trpělivě zkouší a zkouší. Působí na nás dojmem, jako by se měl rozlézt každou chvilku(Odstavec jsem začal psát po obědě a teď, v 17:35 nám Vojtíšek předvedl několik odstrků vpřed. Přesněji řečeno přískoků. Rozhoupe se a ve vhodném okamžiku skočí třeba i deset centimetrů vpřed. Vypadá to, že opravdu stihne lézt do příštího týdne, neřku-li do konce roku) ;-) Vojtíšek vykukuje dírou mezi tyčkami :-)
Jenom se podívejte na Vojtíška, jak si leží ve své postýlce. V místě kudy vykukuje se původně nacházela dřevěná tyčka. Vojtíšek se o ni opíral takovou silou, až ji vylomil. Momentálně používá díru k prohazování hraček na zem ;-)
Martinka se dle Daniných slov dopoledne zařadila mezi příznivce pohádky Mrazík. Sledovala ji celou a náležitě komentovala,"Kdy už tam bude ten Mrazík? Jéjé, podívej sé s kým si to hrajé dědeček hžíbeček na sovávanou?" Bavila se opravdu náramně :-)
Dnešní titulní fotka pochází z odpolední procházky. Počasí nic moc, celý den sice sněžilo, ale teplota se držela nad bodem mrazu. Snad ještě přituhne a půjde sáňkovat. Jsem doma do pátého a tak bychom mohli s Martinkou ještě vyrazit na kopec.
Navečer ležel Vojtíšek na zemi a lezl po své dece. Martinka mu nanosila hračky a pak si spolu hráli. Můžeme je tak v klidu nechat a vystačí si sami. Martinka je celkem rozumná holka a na Vojtíška dává pozor :o)
A co říci závěrem? Přeji Vám hodně krásných dní v příštím roce a těším se na Vaši přízeň :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist