Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Silvestrovské oslavy...

Martinka jezdí na lopatě :o)
Jste zvědaví, jak probíhal včerejší Silvestr u nás? Žádné bujaré oslavy, strávili jsme ho sami doma. Vojtíšek usnul celkem bez problémů, ale Martinka se trousila do obyváku ještě o půl desáté. Chtěla se totiž dívat na televizi. Zkoušela i svoji oblíbenou fintu - lehla si na peřinu obráceně a pozorovala televizi pootevřenými dveřmi. O půlnoci procitl Vojtíšek, měl hlad a navíc ho probudily výbuchy ohňostrojů. Já šel také vystřílet jednu sadu kulových pum a Dana po přípitku a nakojení Vojtíška usnula. Bývali by k nám přišli sousedi, ale letos odjeli na chalupu.
Venku konečně přituhlo a tak mokrý sníh krásně zmrzl a všude je samý led. I přesto si Martinka odpoledne zajezdila na své bobovací lopatě. Sice to mírně drncalo, ale Marťa lezla neúnavně na kopec znovu a znovu. Výsledkem byla ušpiněná kombinéza, zralá právě do pračky. Včera to samé, jenom se Martinka ušpinila usednutím do blátivého sněhu.
Odpoledně mě Martinka pokárala,"Tatínku podívej, ty sis nechal telefón na pračcé, až bude Votíšek chodit, tak ti ho seberé a bude ho cucat. To ho musíš dát támhle vysoko!" Tak a mám to ;-) Dana tuhle Martince vysvětlovala,"Martinko, musíš si všechny svoje drobné hračky pokládat dál od Vojtíška. Jinak by mohl něco spolknout a udusit se. Až začne lézt, přemístíme vše na vyšší pozice!" Tak to vidíte, Martinka mě sice kárá, ale dnes už Vojta žmoulal v ručičce jednu Martinčinu hračku z Kinder vajíčka ;-) Vojtíšek se hraje s hracím centrem :-)
Vojtíšek si moc rád hraje s další hračkou od Ježíška. Jedná se o hrací centrum, kde otáčením válečku vylézá nahoru žabka, točí se tam koly a navíc obsahuje ještě několik dalších aktivit. Vojtíšek má v oblibě právě onu žabičku. Na fotce se moc směje na sebe. Uprostřed hračky se totiž nachází zrcadlo. Jakmile Vojtíšek spatří v zrcadle druhé miminko, směje se na něj. Prozatím určitě nechápe, že vlastně vidí sebe ;-)
Před odchodem do ložnice Martinka chvíli pozorovala sportovní zpravodajství v televizi. Právě tam skákali na lyžích. Martinka ukazovala na skokany a povídala,"Jájá bysem počebovala, chtěla bysem takový lyžé!" Dana jí odpověděla,"Nejdříve by Martinko muselo napadnout více sněhu!" V tu chvíli se v záběru objevili sjezdaři. Martinka volala,"Jéé jetě počebujů ty odstrkovačky, ty klacky takový!" :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist