Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 04.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Objevili jsme nové staré sáňky !! ;-)

Martinka táhne sáňky během procházky :o)
Martinka se včera dvakrát svezla se sousedovic Péťou na velkých sáňkách a moc se jí jízda zamlouvala. Proto jsem se dnes po ránu zamyslel a vyrazil na půdu. Vždyť tam někde musí být schované staré sáňky. Po chvilkovém hledání jsem vykřikl,"Huráá, támhle jsou!" Skutečně, na světle se po chvíli objevily celodřevěné sáňky. Jsou bůhvíjak staré a zjevně ručně vyráběné. Sotva je spatřila Martinka, začala radostí tancovat a křičela,"Máme sáňky, půdemé sáňkůvat na kopééc!" Tak rychle převlečenou jsem ji už delší dobu neviděl. Během převlékání se ke mě přitočila a pověděla mi,"Tatínků, já tě mám ráda a maminku takýý!" :o)
Vylezli jsme s Martinkou na kopec a já za ni usedl na sáňky. To Vám byla jízda. Martinka si pod kopcem otírala slzičky z rychlé jízdy a tvářila se naprosto spokojeně. Povídala,"Tydlety naše sáňky sou o hodně lepčí než ty Péťovy!" Odpoledne pak jsme se sáňkami podnikli malou procházku. Martinka na nich chtěla neustále vézt, jenomže při teplotě kolem mínus deset by jí byla za chvíli zima. Proto jsme Marťu nutili ze sáněk vystupovat a chodit i po svých.
Při obědě dostal Vojtíšek již potřetí jídlo na lžičku. První dva dny se jednalo pouze o samotnou, mixovanou mrkvičku. Dnes přišlo vítané zpestření. Dana uvařila kromě mrkvičky i bramboru. Vojtíšek sdlábnul slušnou porci a bryndáček si přitom zašpinil jenom minimálně. Je vidět, že se v jídle neustále zlepšuje. Po mrkvičce s bramborou přišlo na řadu kojení. Když už jsem u kojení - Vojtíšek má prozatím pouze dva zoubky a to jedničky dole. Když nechce tahat mlíčko a Dana mu bradavku nutí, tak se do ní Vojtíšek občas zakousne. Sice ne s velkou silou, ale prý to stačí ;-) Vojtíšek se zdokonaluje i v sezení :-)
Vojtíšek se za poslední týden hodně zdokonalil ve zvedání zadečku při lehu na bříšku. Každou chvíli tak učiní a pak se houpe zepředu dozadu. Dokonce se naučil plazit za věcmi, jenž ho zaujmou. Mezi takové patří mobil, digiťák a třeba i Martinčiny bačkůrky. Martinka si je co chvíli z nožiček sundá a sotva Vojtíšek spatří opuštěnou bačkůrku, hned se za ní rozplazí. Co s ní následně provede, Vám snad snad ani nemusím vysvětlovat. Prostě a jednoduše ji ocucává a kouše jako štěňátko. Dana jeho podvečerní počínání komentovala(Zdokonalovali jsme s Martinkou Vojtíška v plazení ;-) ),"Musíte ho učit lezení za něčím, co mu pak můžete nechat!" Já však argumentoval,"To je ovšem problém. Co smí, za tím neleze!" :o) Je to tak.
Zítra mě čeká první opravdový pracovní den. V to samozřejmě nepočítám pátek druhého, kdy jsem šel do práce zkontrolovat průběh prací. Stálí čtenáři jistě vědí o čem je řeč. Před svátky jsme z Polska přivezli nové stroje a musíme je co nejdříve uvést do plného provozu. Tolik na závěr ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist