Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 06.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Že by se Vojtíškovi prořezávaly zoubky ?

Berany berany duc, s maminkou :o)
Dnešní den se mi opět nepodařilo přijít domů včas. Tolik jsem se těšil na sáňkování s Martinkou a setkání s Vojtíškem, jenomže v práci zastávali zcela opačný názor. Chtě nechtě jsem tam musel zůstat až do pěti hodin :-(
Vojtíšek seděl v době mého návratu u Dany v obyváku, v pusince narvané kousátko a kousal a kousal. Dana mi vysvětlovala,"Nevím jak si vysvětlit Vojtíškovu rozmrzelost, ale s největší pravděpodobností mu lezou další zoubky. Jaké jiné než horní jedničky. Prozatím ještě nejsou vidět!" Vojtíšek opravdu po celý den kníkal, nechtěl pořádně tahat mlíčko od maminky, slintal a odblinkával si. Prostě a jednoduše, něco se mu děje. Lezoucí zoubky se přitom řadí mezi nejpravděpodobnější, vždyť mu první a zároveň i poslední vykoukly před měsícem ;-)
V předchozím odstavci jsem naznačoval, že Vojtíšek nechce pít mlíčko. Jiná situace je s jídlem na lžičku k obědu. Dana mu dnes uvařila mrkvičku s bramborem. Navrch ji vylepšila troškou panenského olivového oleje. Ten se prý miminkům má přidávat pro lepší vstřebání vitamínů. Mimo to se celá směs olejem zjemní. Vojtíšek dlabal, až se mu boule za ouškama dělaly ;-)
Nesmím zapomínat na Martinku - ptal jsem se jí,"Martinko, byla jsi dnes sáňkovat?" Martinka ze sebe vychrlila,"Jájá sem sáňkůvala. Nené my se hlavně šli podívat na kopéc, jestli tam náhodu nejezdějí nějaký klucí!" Bohužel nejezdili a Martinka tam také nechtěla jezdit sama. Uvidíme zítra. Snad se mi konečně podaří přijít domů včas. Nemám to však jednoduché, neboť šéfové v zahraničí chtějí rozjet linky dovezené před vánoci z Polska, do konce tohoto měsíce. Ale dost! Koho to zajímá ;-) Pokud tedy přijdu včas, Martinku na chodbě čekají starodávné dětské lyžičky, zapůjčené od sousedů. Martinka totiž neustále vysvětluje,"Já bysem chtělá lyžé. Já si na ně stoupnu a pofrčím z kopečká. To budé jízdá!" Uvidíme, co bude vykládat s lyžemi na nožičkách a jak pojede z kopce. To si ještě povíme! ;-)
Vojtíšek se během dne opět bravurně plazil. Kam chce, tak si doleze. Dana jeho výkony komentovala,"Představ si to, Vojtíšek mi dvakrát zalezl pod konferenční stolek a koukaly mu jenom nožičky. Měla jsem veliký problém s jeho vysvobozením!" Já jí na to pověděl,"Já bych ho vytáhl bez dlouhého váhání za nožičky, ne?" Dana pokračovala,"Žila jsem v přesvědčení, že se Martinka vůbec neplazila a rovnou lezla. Jenomže dnešní Vojtovo bunkrování mi její výkony připomnělo. Také zalézala pod stolek!" Právě včera večer jsme si pouštěli Martinčino video ze šesti měsíců a porovnávali tak obě děti. Žádné velké rozdíly jsme přitom nezaznamenali :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist