Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Vojtíšek se doplazí i do kuchyně...

Martinka jede na výlet s Pavlínkou :o)
Vojtíšek doposud ochutnal jako jídlo na lžičku pouze samotnou mrkvičku a mrkvičku s bramborou(Samozřejmě rozmixovanou ;-) ). Dnes dostal pro zpestření brokolici s bramborou. Jak říkala Dana,"Žádné velké nadšení. Brokolice ve Vojtíškovi příliš nemizela!" Možné je, že ještě neměl hlad. Od posledního kojení totiž neuběhlo moc času. Dana nabídla zbytek brokolice Martince. Ta se na ni vrhla a během chvilky se mistička skvěla na stole dočista vyblízaná ;-)
Martinka dnes nechtěla po obědě spinkat. Proto se všichni oblékli a vyběhli ven. Martinka opět zkoušela jízdu na lyžích. Prozatím ne na kopci, ale začala se na nich z mírného kopečka klouzat. Sotva po chvíli sundala lyže, popadla svoji bobovací lopatu a hurá směrem velký kopec. Dana tlačila kočárek s Vojtíškem za ní. Na kopci se Marťa zklamaně zarazila. Žádné děti, všude pusto a prázdno. Za takových okolností se Martince jezdit nelíbilo. Proto si vyšli na maličkou procházku ke vzdálenějšímu krámu(Tam jí Dana samozřejmě zakoupila cílovou odměnu ve formě želé hada ;-) ). Cestou zpátky se Martinka rozjezdila na lopatě z malého kopečka za domem. Vojtíškovi se však nelíbilo jenom tak ležet ve stojícím kočárku a začal brečet. Dana ho proto úplně poprvé posadila. Měli byste vidět Vojtu. Radostně sledoval okolí a krásně seděl. Zato Martinku přestalo bavit jezdit po sněhu z kopce a jala se blbnout s Vojtíškem. To víte, Vojtíšek má Martinku rád a řehtá se na ni jako na nikoho z nás :o)
Zítra navečer očekáváme velikou návštěvu. Má přijet babička, děda a švagrová s celou rodinou. Na celý víkend, za účelem oslavy Martinčiných třetích narozenin. Proto mi Dana napsala sáhodlouhý nákup a já jel po práci do supermarketu. Uff, bylo to náročné. Hned po návratu jsem chtěl maličko relaxovat, jenomže Martinka přiběhla s prosbou,"Prosím tě tatínku já ci čááj!" Nalil jsem jí čaj do hrníčku. Martinka vrazila do hrníčku brčko, jak je jejím zvykem. Hned křičela,"Ten čaj je nějakej studenéj! Tys mi ho ohžál jenom maličkó?" Odpověděl jsem jí,"Já ti ho vůbec neohřál, to byla jenom taková zkouška!" V obyváku mi pak Martinka dopověděla,"Nedělej si ze mě tatínku legrácku pšíštěé!" :o) Vojtíšek se doplazil až do kuchyně :-)
Jak vidíte na fotce, Vojtíšek je schopen doplazit se až do kuchyně. Hádejte za čím? No jasně, tím cílem se staly protentokrát moje pantofle. Abyste byli v obraze, jak velkou vzdálenost za svým cílem Vojtíšek překonal - jednalo se o dva a půl metru uplazené vzdálenosti. Zdokonaluje se, viďte? Jenom ty boty by pak nemusel jíst ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist