Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 09.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Vojtíškovi je šest měsíců... neuvěřitelné ! ;-)

Martinka se chystá koupat spolu s Danielkou :o)
Odpoledne jsem sice přijel z práce ve čtyři hodiny, ale moje radost z klidu domova neměla dlouhého trvání. Na balírně se totiž porouchal paletizační robot a tak nezbývalo nic jiného, než se vrátit zpět do firmy(On to totiž nikdo jiný, vyjma externí firmy neumí zprovoznit) :-(
Doma zatím čekala Dana spolu s dětmi na příjezd všech návštěv. Čekali jsme totiž babičku, dědu a švagrovou s celou rodinou. Čeká nás oslava Martinčiných třetích narozenin a při té příležitosti bychom mohli spláchnout i dnešních Vojtíškových šest měsíců ;-) Ano ano, ač se to zdá neuvěřitelné, před půl rokem se nám Vojtíšek narodil. Za tu dlouhou dobu málem stačil vyrůst z miminkovských rozměrů a již téměř leze. Však mi svoje umění navečer předvedl. Martinka si hrála se svojí šušu - Pavlínkou a nosila ji po obyváku v autosedačce. Vojtíška zaujal právě červený povlak sedačky. Sotva si Marťa na chvíli odběhla, přeplazil bleskurychle vzdálenost dvou metrů, povlak strhl ze sedačky a s vítězoslavným výrazem ve tvářičce ho začal ochutnávat. Přesněji řečeno proslintávat. Jak mi povídala Dana,"Nezdá se ti, že Vojtíšek začal příšerně slintat? Asi mu brzo vykouknou další nové zoubky!" Možné to je, vždyť se Vojta následně doplazil k jedné ze svých řehtaček a pak se z těch míst ozývalo pouze,"Mňam, mlask, sss, slinty slinty!" Pod Vojtíškovou bradou se postupně tvořila na koberci mokrá skvrna ;-) Vojtíšek vykukuje zpod konferenčního stolku :-)
Mezi oblíbená Votíškova místa patří místo pod konferenčním stolkem. Jak vidíte na fotografii, právě v ona místa zalezl a je náramně spokojený. Aby ne, ze všech stran na něj jukala rozdováděná Martinka, lezoucí po koberci kolem stolku. Vojtíšek se na ni smál a vůbec nechtěl vylézt ven.
Martinka dováděla odpoledne venku. Dana jí prosila,"Martinko, povíš tatínkovi, na čem jsi odpoledne jezdila?" Martinka začala o překot vypravovat,"Jájá sem jezdila na lopatě, na sáňkách a lužuvála sem. Strejda Martin od sousedů mi vyhrnul cestičku!" Je to tak, po prohrnuté cestě se odpichovala hůlkami dvakrát k sousedům a zpět.
Domů z práce jsem se nakonec navrátil až po sedmé hodině. Čekal tu na mě pěkný šrumec. Všude se hemžily děti a najednou se náš dům zdál celkem malým. Zítra Vám přinesu více podrobností ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist