Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 35
Rubrika: Deníček


Vojtíšek je vládce podsvětí, nevěříte ? ;-))

Naše společná narozeninová fotka :o)
Včera usínaly vedle v ložnici prakticky čtyři děti. Martinka, Vojtíšek a neteřinky Petruška s Danielkou. Což o to, Vojtíšek usnul jako první. Přečetl jsem holkám pohádku, jenomže ony se neustále přesunovaly z postele na postel a v ložnici panoval neuvěřitelný chaos. Martinka nechtěla usnout a zlobila. Proto jsem na vlítl. Co následovalo potom se dá nazvat jediným slovem - pláč. Martinka se rozbrečela dá se říci bezdůvodně. Řvala a řvala, až probudila Vojtíška. Vojta naštěstí po chvíli znovu usnul. Děti se nechají tahat na sáňkách :-)
Dopoledne i odpoledne jsme se švagrem sbalili všechny děti vyjma Vojtíška a vydali se na kopec se sáňkami a lopatami. Připadl další sníh a tak se nám dobře jezdilo. Záměrně podotýkám nám, neboť jsem se na lopatě svezl já i švagr. Pěkně šusem z prudkého kopce. Naše oblečení tak bylo málem mokřejší než všech dětí dohromady ;-) Martinka jezdila z kopce o stošest. Střídala lopatu, velké sáňky a svoje plastové sáňky. Doma mi pak Dana povídala,"Jenom pověz, že ti chyběla ta doba, kdy jsme neměli děti. Jistě by ti bylo samotnému blbé vzít sáňky a jít si zajezdit na kopec. Takhle je to naprosto v pohodě!" Je to tak, užil jsem si to ;-)
Po obědě se dnes nešlo spát. Děti by stejně neusnuly. Následovala další výprava na kopec. Protentokrát jsem chtěl překonat rekord ze sjezdu na lopatě a proto se mi povedlo vylézt na kopec ještě výše. Následný sjezd byl opravdu bláznivý a já neviděl pro zvířená oblaka sněhu na cestu. Následkem toho jsem najel na skokanský můstek a pak letěl asi metr a půl. Dopad na zadní část těla byl opravdu tvrdý. Auu, ještě teď cítím následky ;-)
Po návratu jsme se honem převlékli a následně oslavili Martinčiny třetí narozeniny. Bližší článek Vám přinesu na našem serveru v nejbližších dnech. O víkendu rozhodně ne, neboť tu panuje pěkný blázinec ;-)
Holky si navečer spolu hrály. Na co, to byste asi neuhodli. Vše organizovala Petruška a vysvětlovala mi,"My si spolu hrajeme. Já sem Policie a jezdím na koloběžce. Martinka je můj tajnej agent a Danielka je náš lupič a my ji honíme!" Víte ve které sféře působil Vojtíšek? Toho holky jmenovaly vůdcem podsvětí, dokonale převlečeným za nemluvně ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist