Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.01.2004
Martinčin věk - měsíce: 36
Rubrika: Deníček


Velice mrazivé ráno...

Martinka pozoruje přebalování Vojtíška :o)
Vojtíšek si během dnešní noci zase jednou natáhl kojení. Dožadoval se ho o půl jedné a pak až před šestou. Dana ho hned chválila,"Takhle by ses měl budit každou noc. Vždyť už na to máš věk!" Vojtíšek se jinak budí ještě jednou, třeba ve tři hodiny.
Po ránu se na spícího Vojtíška přišly do obyváku podívat všechny tři holky. Vojta spinká u babičky v takové skládací postýlce. Sotva otevřel očička, holky hned skákaly kolem a výskaly,"Vojtíšek už nespinkáá!" Stály pak nad ním jako tři sudičky ;-) Dopolední rozmrazování a startování Forda ;-)
Dnešní ranní teploty nás u babičky a dědy opravdu překvapily. Teploměr zaznamenal ve své paměti solidních -25oC. Však se také objevily drobné problémy s nastartováním vozidel. Švára se totiž rozhodl jet na nákup, jenomže jejich Mondeo stálo až vzadu. Což o to, naše benzínová Felicie chytla hned napoprvé, dědova Octavia a výše jmenované Mondeo ani náhodou. To víte, naftové motory. Za pomoci našeho vozu a startovacích kabelů se podařilo oživit nejprve dědovo vozidlo a pak jsme se švagrovým venku strávili v podstatě celé dopoledne. Jak vidíte, děti v takovém mrazu nemohly ani nosánek ven vystrčit.
Hned po obědě následoval náš přesun k babičce do Hradce. Martinka již při obědě vysvětlovala holkám,"Jedemé k babičcé Olincé. Babička má ulomenou nožičku, víté?" Petruška se smála,"Prej že ulomenou nožičku, hehehe!" Nebojte se, babička ji měla pouze bolavou ;-)
U babičky má Martinka pokaždé k dispozici pytel hraček. Dnes si z hromady vybrala peněženku s obrázkem pejska Snoopyho. Hned povídala,"Babičkó, jéé peněženká, můžu si ji vzít domů?" Babička souhlasila. Martinka pokračovala,"Dáte mi do ní penízky? Já si budu vydělávat taky penízky. Kdypak si je budu vydělávat?" Vše jsme jí vysvětlili, jak se věci mají. Martinka pak ode mne doma dostala do peněženky celých 500 lir v mincích. Zbyly mi z některé ze služebních cest. Martinka mi vysvětlovala,"Já počebuju korunky, abych si mohla koupít zmrzlinku nebo nanuka!" Já však oponoval,"Ale Martinko, v zimě přece nebudeš lízat nanuka!" Martinka vysvětlovala,"Ale já ho budu blízat domá pšecé!" To ovšem mění situaci ;-) Před chvílí, přesněji řečeno ve 2050, přiběhla do obyváku Martinka(My si mysleli, že již dávno spinká ;-) ). Křičela na celé kolo,"My sme, my sme na něcó zapomnělíí! My sme zapomnělíí na prášky a učesáníí!" No jo, měla pravdu, nevzali jsme si prášky na zoubky a neučesali jsme si vlásky. S těma práškama - Martince došly a paní doktorka jí nové předepsala až ve čtvrtek. No a my si po více než týdenní pauze odvykli v jejich užívání :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist