Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 36
Rubrika: Deníček


Děti trápí teplota... :-(

Martinka testuje lokomotivu :o)
Dnešní den strávily děti stejně jako ty předchozí doma. Nedá se nic dělat, Martinka i Vojtíšek jsou nemocní. Chcete znát jejich aktuální zdravotní stav? Pak pozorně čtěte. Martince po včerejším propíchnutí bubínku vytéká z levého ouška jakási tmavě zabarvená tekutina. Hlavně že se jí ulevilo. Po celý den vypadala čileji, ale odpoledne jí Dana naměřila zvýšenou teplotu. Martinka tedy dostala preventivně sirup Ibalgin. Teď večer, vykazuje teplotu 374C, což je stejné jako u Vojtíška. Na noc jsme dětem žádné léky na snížení teploty nepodávali, neboť se evidentně díky teplotě vypořádávají s nemocí samy. Dana hovořila navečer se švagrovou a obě dospěly k názoru, že toho bacila chytily děti postupně od sebe. To víte, vše se rozjelo po společném víkendu u babičky a dědy. Nejprve onemocněla neteřinka Petruška, po ní Martinka a naposledy Vojtíšek. Martinka měla z nich všech největší smůlu, neboť se jí ta rýma vrazila do ouška :-(
Vojtíšek je ze všech nemocí postižených dětí nejmladší. Však je na něm vidět, jak se brání ze všech sil. Vykašlává jako starý chlap, při dýchání píská a nebo pro změnu chroptí. Náladu však neztrácí. Plazí se po zemi ostošest. Když už jsem se zmínil o lezení po zemi - jistě namítnete, že by měl raději ležet někde v postýlce. To však neznáte našeho Vojtíška. Postýlka je mu malá a položíme-li ho ho do ní, omlátí se o tyčky. Prostě a jednoduše se obrátí na bříško a pak se snaží lézt. Dana se po ránu strachovala,"Já nevím, zdali bychom měli dávat Vojtíška vůbec na zem. Co myslíš?" Co můžeme dělat, přece ho nebudeme po celý den chovat ;-)
Jak vidíte na dnešní titulní fotce, Martinka vymyslela skvělou zábavu. Používá k ní Vojtíškovu hrající a na akumulátory jezdící lokomotivu. Chudák lokomotiva pak musí před sebou tlačit Vojtův nafukovací válec a zajíčka na kolečkách. Martinka se dnes moc bavila a prováděla sáhodlouhé výzkumy, co všechno je lokomotiva schopná utlačit :o) Dvě miminka ležící na bříšku ;-)
Odpoledne jsem položil Vojtíška na koberec a lehl si vedle něho na bříško. Dana nás pozorovala a povídala,"Tedy, Vám to ale sluší!" Uff, nechápu, jak mohou děti vydržet takovou dobu v této poloze. Po pětiminutovém ležení se mi ozvaly svaly o jejichž existenci jsem doposud neměl ani tušení ;-) Abych Vám ukázal naše ležení, položil jsem digiťák na koberec a za pomocí samospouště nás vyfotil. Vojtíška však nějaké focení příliš nezajímalo, jeho jediným cílem bylo zmocnit se každou cenu přístroje ležícího před ním :o)
Mám tu pro Vás nové Vojtíškovo video. Podívejte se, jak se Vojta baví bubnováním na Martinčin bubínek. Připravuji novinku - zvláštní stránku se všemi doposud publikovanými klipy ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist