Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 36
Rubrika: Deníček


Martinka přebalovala poslance. Nevěříte?... ;-)

Martinka leze s Vojtíškem na rozloženém gauči :o)
Vojtíškův ani Martinčin stav se přes noc příliš nezlepšil. Vojtíšek nechtěl ani příliš hamat mlíčko od maminky, proto si ho Dana položila vedle sebe na postel a nabídla mu bradavku. Vojtíšek průběžně půl hodiny tahal a jelikož bylo prso řádně nalité, celkem se přepil. Následne si vleže na bříšku odfoukl přebytky. Výsledkem jeho akce bylo řádně navlhčené prostěradlo. Vojtíšek se během blinkání zakuckal a nemohl ani popadnout dech, jak měl zahleněný krček :-(
Dana prohlásila,"Dnes bych nerada pokládala Vojtíška na podlahu. Přece jenom u země není příliš teplo. Co kdybychom maličko rozrovnali gauč a na něm vytvořili lezeckou plochu?" Souhlasil jsem a výsledek našeho snažení můžete zhlédnout na fotografii. Vojtíškovi se nové teritorium náramně zalíbilo a společně s ním se tam uhnízdila i Martinka. Bleskurychle nanosila na gauč většinu svých plyšáků. Mimo to si do rohu přenesla i postýlku spolu s miminkem chou-chou, tedy Pavlínkou. Martinka se o ni vzorně stará. Jde-li Dana přebalovat Vojtíška, Martinka popadne Pavlínku a už na Daně žadoníStejně jako dneska,"Maminkó, podáš mi plínku pro Pavlínku?" Dana jí většinou podá tzv. ARO plínku. ARO pleny mají v Makru a dle našich zkušeností se jedná o pleny na kratší dobu použití. Však jsou také hodně levné. Martinka popadla plínku a odběhla zpět za Pavlínkou. Jakmile ji rozbalila, prohlásila,"Musím tě pšebalít, ty náš poslanče!" Abyste rozumněli - Martinka v posledním slově použila namísto písmenka r, zcela jiné a to l. Správný výraz si doplňte sami ;-)
Martinka tedy přebalila pokakanou Pavlínku a už kárala k ní se plazícího Vojtíška,"On mi tó beréé! Nebér mi plínků pro Pavlínků. Já ji musím pšebalit!" Před Vojtíškem se musí mít na pozoru, neboť jemu opravdu nic neunikne, zvláště pak takovéhle zajímavé věci :o)
Děti před chviličkou celkem bez problémů usnuly. Je na nich vidět únava z nemoci. Oběma jsme v podvečer naměřili zcela shodnou teplotu 37,4oC. Vojtíšek ji má zvýšenou s největší pravděpodobností od té rýmy a u Martinky si nejsme zcela jistí, zdali to nemá od ouška. Ještě odpoledne jí z toho propíchnutého cosi vytékalo. Přitom dle slov doktorky na ušním by již nemělo. Ať tak či onak, zítra máme jet na kontrolu k pediatrovi a při té příležitosti navštívíme i doktorku na ušním. Bližší podrobnosti Vám sdělím zítra ;-)
Na závěr mi dovolte ještě jednu poznámku. O Martinčině hračkobadatelské činnosti jsem Vám psal již ve včerejším článku. Dnes jí nedala spát Vojtíškova jezdící plyšová želvička s želvátkem od Chicco. Jezdí za pomoci výkonného vibrátoru. Martinka ji po několika pokusech položila na Vojtíškovu tamburínu. Světe div se, vibrace dostaly řádnou zvukovou kulisu. Martinka mi povídala,"Podívej se, už je slyšet, želva jedna!" Následně svůj pokus vylepšila - položila želvu i s tamburínou na blánu bubínku. To byste měli slyšet ten hukot. Martinka skákala okolo a Vojtíšek s údivem sledoval hlasitě vibrující želvičku :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist