Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 09.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 36
Rubrika: Deníček


Vojtíšek se sám postavil...!!!

Jdeme k paní doktorce...
Naše paní doktorka měla Vojtíška objednaného těsně před obědem na kontrolu. Martinka jela samozřejmě s námi. Již cestou autem, Dana přemítala,"Nejlepší by bylo, kdyby jsi nás vyhodil u doktorky a zajel s Martinkou na kontrolu s ouškama!" Jak jistě víte, Martince v pátek píchali levé ouško.
Zatímco Dana pospíchala s Vojtíškem v autosedačce na středisko(Musela téměř běžet, neboť venku zuřila sněhová vánice), my s Marťou zatím navštívili ušní ordinaci, nacházející se na zcela jiném místě. Martinka se opět zachovala velice klidně a nechala si od pana doktora nahlédnout do ouška. Já zatím referoval,"Martinka měla po celý víkend zvýšenou teplotu a ještě včera se nám zdálo píchnuté ouško mokvající!" Doktor nás však uklidnil,"Vše se zdá v pořádku. Bubínek sice ještě nemá správnou barvu, ale nikde nevidím zánět. Žádná antibiotika nebudeme nasazovat. Takže v pátek nashle na kontrole!" Martinka mi pak v čekárně vzrušeně vykládala,"Tatínku, ale tam nebylá paní dotorka jako minulé, tam byl pan doktór. Oni se sčídaj, víš? Žádnej zlej sklítek mi dnes do ouška nevlez, takže žádnýho mi nemusej vypichůvat!" Pokud nevíte souvislosti, přečtěte si páteční článek z 5.2.2004 ;-)
Jste zvědaví, jak mezitím dopadl Vojtíšek u paní doktorky? Stihli jsme se s Martinkou vrátit právě v okamžiku, když vycházeli z ordinace. Dana mi hned vysvětlovala,"Vzhledem k tomu, že se Vojtíškův stav nelepší, doktorka mu předepsala antibiotika. Bude je brát po osmi hodinách!" Abyste to věděli, antibiotika se jmenují Ospamox a jedná se, jak jinak, než o roztok. Mimo to bere Vojtíšek navíc Mukosolvan kapky, neboť se nad sirupem značně oškleboval. Už aby mu bylo lépe. Moc ho litujeme, když vidíme jak se trápí. Dospělý člověk párkrát zakašle a hleny jsou venku, jenomže Vojtíšek něco podobného ještě neumí :-( Sněhová vánice před domem ;-)
Dnes jsem se maličko zdržel v práci. Příjezd však nepatřil mezi právě ty nejjednodušší. Podobně jako se museli sedláci cestou domů prokousat kaší(V pohádce Hrnečku vař), já se proházel novou sněhovou nadílkou. V kuchyni mě vítala značně zdrchlaná Dana,"Tak si to představ, Martinka se mi po poslední lžičce jogurtu poblinkala. Natáhlo jí to a malá katastrofa byla na světě. Pro představu - zkus si hodit otevřený kelímek jogurtu na podlahu, tak z výšky metru a půl. Asi takhle to tu vypadalo. Zatímco jsem uklízela, Vojtíšek vedle křičel a křičel, až z toho křičení ochraptěl!" Je to tak, Vojtíšek následně povídal, jako by mutoval ;-)
Na závěr tu pro Vás mám novinku - Vojtíšek se během lezení po své rozloženě-gaučové opičárně poprvé a sám postavil. Ještě se ani neumí posadit a teď tohle? ;-) Pro bližší informace a fotku si klikněte na odkaz do fotoalba :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist