Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 36
Rubrika: Deníček


Hádejte, víte kdo se poprvé posadil ?

Martinka si maže palačinku marmeládou :-)
Na úvod reaguji na poznámku naší věrné čtenářky - Vojtíšek již pije i něco jiného než jenom mlíčko od maminky, ale Vincentku bychom mu raději nepodávali. Dana ji dostala předepsanou v těhotenství a nevypila ani celou jednu láhev. V případě Vojtíška máme veliké problémy vpravit mu do pusinky podstatně chutnější a sladší věci. Tím mám na mysli například antibiotika Ospamox. Vojtíšek dnes dostával svoji dávku ve čtyři hodiny odpolední. Já ho pevně držel, Dana ho levačkou jistila a volnou pravačkou se mu snažila vstříknout tekutinu do pusinky. Vojtíšek se cukal, vzpíral a nakonec celou dávku chtě nechtě pozřel. Chudáček, my ho nechceme trápit, ale nevíme jak jinak ho přemluvit. Martince stačí celou věc vysvětlit a lžičku s lékem spolkne bez problémů. Většinou ;-)
Vojtíšek se odpoledne úplně sám posadil. Pravda, nevybral si právě nejjednodušší metodu, ale i přesto byl velice úspěšný. Plazil se na bříšku po své hrací gaučové opičárně a najednou ho zaujala Martinčina lahvička na stolečku. Vyškrábal se přes polštář do stoje a snažil se na lahvičku dosáhnout. Bezůspěšně. Poté ho zaujal Michal z Kouzelné školky. Vojtíšek otočil hlavičku směrem k televizi a opíraje se ručičkou o polštář, přešel plynule do sedu. A je to, teď už mu jenom zbývá naučit se chodit ;-)
Ptáte se jak se cítí Martinka? Dle zběžného pohledu skvěle. Vždyť si k večeři sama namazala tři palačinky marmeládou, z nichž snědla dvě a půl. To je na Martinku velice slušný výkon, nemyslíte? Vojtíšek nás během večeře pozoroval ze své sedačky a kousal dřevěnou kostku. Dlužno podotknout, že kostka je vyrobena z měkkého dřeva, tudíž se Vojtíkovi dobře kouše ;-) Hrozní rodičové, viďte? Před nedávnem píši o Vojtíškově konzumaci dětských sušenek Plasmon a teď tohle! Nedivte se, s postupující Vojtíškovou nemocí se zhoršovala i jeho chuť k jídlu. Zatímco první dny dokázal zhamat sušenku celou, předevčírem si ji napatlal na obličejíček, oblečení, stůl a židličku. Jedině tak bryndáček vyvázl relativně neposkvrněn :-) Vojtíšek se snaží sám bumbat čajíček ;-)
Sotva jsme dojedli, Dana nabídla Vojtíškovi čajíček přímo z hrnečku. Pro upřesnění - opravdu z běžného hrnečku bez sacího víčka. Vojtíšek bumbá překvapivě dobře. Jenom kdyby se přitom nesnažil bouchat ze všech sil do hrnečku. Pokud mu nedržíme ručičky, čaj cáká všude kolem :o)
Po večeři si Martinka uklízela svoje hračky(Přesněji řečeno, snažila se ;-) ) a Dana na ni najednou zavolala,"Martinko, pojď si pro vitamín!" Martinka odběhla a po chvíli se vracela s cucací multivitamínovou tabletou v pusince. Na celé kolo mi sdělovala,"Podívej tatínku, mám ten provitamín!" :-)
Tak si to představte, další osobu z naší rodiny postihla ona nepříjemná nemoc. Nebudu Vás déle napínat, jedná se o moji maličkost. Trpím, ale do práce musím ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist