Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 12.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 36
Rubrika: Deníček


Vojtíšek předvedl první správné lezení...

Vojtíšek stojí v postýlce :o)
Děkuji věrné čtenářce Daně za radu - Vojtíšek si na braní antibiotik ze lžičky s největší pravděpodobností pomalu zvyká. Jak jinak si vysvětlit, že o půlnoci spolkl celý obsah lžičky bez problémů a dnes odpoledne jsem mohl na vlastní oči spatřit v podstatě to samé. Jenom dopoledne to bylo o něco slabší. Dana se mě navečer ptala,"Tak co myslíš, jako osoba vidící Vojtíška pouze odpoledne a navečer - zlepšuje se jeho stav, nebo nezlepšuje?" Podle mého se zlepšuje, vždyť Vojtíšek řádí ostošest a hlavně tolik nekašle. I když se odpoledne praštil při pádu o skříňku a pak se nadechoval a nevydal ze sebe ani hlásku. Tak to vidíte, ani vykřičet se nemůže ;-)
Zato před koupáním si Vojtíšek povídal. Rozbalil jsem ho a zatímco se napouštěla voda, Vojta mi spokojeně povídal,"Tatata, tatata, tata, tata!" Přišla Dana a já se Vojtíška znovu zeptal,"Říkáš Vojtíšku táta?" Vojtíšek se na mě zahleděl a pověděl nejprve šeptem a pak i pěkně nahlas,"Tata, tata!" Ohlédl jsem se na Danu,"Slyšíš?" Dana suše odpověděla,"Já vím, že to povídá!" Ještě by se mohl naučit maminku, nebo ne? ;-)
Jak vidíte na první fotce, Dana zkoušela Vojtíška postavit po vyspinkání v postýlce. On má totiž matraci na jedné straně výše. Vojta stál na té nižší straně a náramně se mu stání líbilo. Dana mi povídala,"Podívej se, na druhé straně by mohl již vyskočit ven. Převrtáš kolíky, aby mohla být matrace nastavena o něco níže?" Žádný problém, již se stalo a Martinka mi při práci pomáhala, tedy alespoň slovem :-) Martinka si maluje ;-)
Daniny obavy o Vojtíškovu bezpečnost se během podvečera ještě zvýšily. Jak již jistě víte, Votíška pokládáme poslední dny do ohrádky tvořené rozloženým gaučem a obloženou polštáři. Vojtíšek se opět sám stavěl a předváděl bravurní obcházení polštářů s opatrným přehmatáváním si z jednoho na druhý. To víte, polštáře Dana zajistila proti odsunutí stolečky a Martinka si na jednom konferenčním stolku rozložila svoje věci na malování. Vojtíšek došel až k ní a už třímal v ručičce jednu pastelku. Martinka si tak musela bránit svoje hračky před Vojtíškem. A to je pouze začátek ;-)
Martinka již vypadá zcela zdravě. Zítra jedeme k paní doktorce na ušní, aby skoukla stav Martinčina propíchnutého levého ouška. Martinka by již potřebovala jít alespoň na chvíli ven. Však dnes Dana komentovala její řádění,"Tedy Martinko, měli jsme tě dnes asi poslat do školky. Vždyť řádíš jako z divokých vajec!" ;-) Měla naprostou pravdu, neboť sotva se Vojtíšek během dne něčím zajímavým zabavil, Martinka stála v tu chvíli u něho a hračku mu brala z ručiček. Vojtíšek se samozřejmě hned rozbrečel.
Jste zvědaví na další dnešní novinku? Jak se Vojtíšek neustále na gauči stavěl, tak ho Dana položila na zem. Představte si to, Vojtíšek začal hned lézt. Ještě před několika dny se plazil. Mometálně zvedá nožičky pod zadeček a synchronizuje s nimi ručičky. Lezéé! ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist